Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Meggyógyulhatsz

Ár:
5.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Hulda R. Clark: Meggyógyulhatsz 1. és 2. kötet

Az amerikai biofizikusnő, Hulda R. Clark több évtizedes kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy betegségeinknek két fő okozója van: a körülöttünk hemzsegő élősködők és a szervezetünkbe jutó szennyezőanyagok.

Leírás

Az amerikai biofizikusnő, Hulda R. Clark több évtizedes kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy betegségeinknek két fő okozója van: a körülöttünk hemzsegő élősködők és a szervezetünkbe jutó szennyezőanyagok. Nem is hinnénk, hogy mindennapi életünk során mennyi káros hatás ér bennünket: az ételeinkből, a vízből, illatszereinkből, ékszereinkből, de még fogtöméseinkből és a levegőből is számos mérgező anyaggal terheljük szerveinket. Az ezektől legyengült szervezet pedig nyílt terepe az élősködőknek.

Szabaduljunk hát meg tőlük! Hogyan? Erre ad választ a könyv részletesen, mélyrehatóan, konkrét receptekkel és gyógymódokkal, orvosi esetleírásokkal - mégis közérthetően, otthon is kivitelezhetően. A könyvből megismerheti a kutatónő találmányát, a Zapper nevű bioelektronikai készüléket is.

A könyv adatai:

Terjedelem: 1. kötet: 334 oldal, 2. kötet: 286 oldal
Kiadó: Leviter Kiadó Kft.
Megjelenés: 2013.

Keresés