Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás

Szállítás

Szállítási információk

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat ill. a Magyar Posta Zrt. kézbesíti Magyarország területén.

 

Szállítási költség:

Szállítási mód Ár
GLS Csomagautomata 1 990 Ft
GLS Csomagpont 1 990 Ft
GLS Házhozszállítás 1 990 Ft
MPL Csomagautomata 990 Ft
MPL Posta Pont 990 Ft
MPL Postán maradó 990 Ft
MPL Házhozszállítás 0-10 kg-ig 1 990 Ft
MPL Házhozszállítás 10-20 kg-ig 2 990 Ft
MPL Házhozszállítás 20-40 kg-ig 5 990 Ft

 

Általános szállítási határidő:

A rendeléseket 1-3 munkanapon belül átadjuk a GLS vagy MPL munkatársainak kiszállításra. Az általános szállítási határidő akciós időszakokban (pl. ingyenes szállítási nap), vagy a karácsonyi ünnepi időszakban a felgyűlt rendelések miatt hosszabb lehet.

GLS Házhozszállítás:

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-tól 17 óráig történik a rendeléskor megadott szállítási címre. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A futárszolgálat a kézbesítés napján e-mail vagy SMS értesítést küld a csomag érkezéséről.
Utánvétes fizetési mód esetén a csomag ellenértékét a futárnál készpénzben és bankkártyával is lehet rendezni.

GLS Csomag Pont:

A csomagot a GLS futárszolgálat a rendelés leadása során kiválasztott GLS Csomag Pontra szállítja. Amint a csomag a Csomag Pontra érkezik, a futárszolgálat e-mail vagy SMS értesítést küld. A csomagot az adott Csomag Pont nyitvatartási idejében lehet átvenni, általában a kiszállítást követő 5 munkanapon belül. A tárolási idő egyes csomagpontok esetében eltérhet.
A csomag ellenértékét a csomagponton elérhető fizetési módokon lehet rendezni.

GLS Csomagautomata:

A csomagot a GLS futárszolgálat a rendelés leadása során kiválasztott GLS Csomagautomatába szállítja. Amint a csomag a Csomagautomatába érkezik, a futárszolgálat e-mail vagy SMS értesítést küld. A tároló rekesz nyitásához szükséges egyedi kódot a futárszolgálat SMS üzenetben küldi.
A Csomagautomatában elhelyezett csomagot 5 munkanapig tárolják. Ezután a csomag visszaküldésre kerül a feladóhoz.
Utánvéttel leadott rendelések a GLS Csomagautomatából csak bankkártyával történő fizetéssel egyenlíthetők ki.

MPL Csomagautomata:

A csomagot az MPL munkatársa a rendelés leadása során kiválasztott Csomagautomatába szállítja. A csomag érkezéséről a Magyar Posta SMS-ben és e-mailben értesítést küld. Csomagját az SMS-ben/e-mailben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. Az értesítést követően küldeményét 2 munkanapig veheti át. A határidő lejártát követően az MPL munkatársa a csomagot megőrzésre beszállítja valamely közeli postára, amelyről újabb értesítést kap.
A küldemény maximális tömege 20 kg.

MPL Postán maradó:

Csomagját az MPL munkatársa a rendelés során megadott postára szállítja. A küldemény érkezéséről SMS vagy email értesítést kap. A csomagot 5 munkanapon belül veheti fel a kiválasztott postán.
A küldemény maximális tömege 20 kg.

MPL Posta Pont:

Csomagját az MPL munkatársa a rendelés során megadott Posta Pontra szállítja. A küldemény érkezéséről SMS vagy email értesítést kap. A csomagot 5 munkanapon belül veheti fel a kiválasztott Posta Ponton nyitvatartási időben.
A küldemény maximális tömege 20 kg.

MPL Házhozszállítás

Csomagját az MPL munkatársa a rendelés során megadott postai címre szállítja. A küldemény kézbesítésére a futár kétszer tesz kísérletet. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a következő, vagy a címzettel egyeztetett munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.
A küldemény maximális tömege 40 kg.

Mi a teendő, ha sérülten érkezett a csomag?

Kérjük, amennyiben a csomag sérült állapotban érkezik meg, jelezze a futárnak, hogy vegyen fel róla jegyzőkönyvet. Ezt követően 24 órán belül jelezze az ügyfélszolgálatunknak, mert csak így tudjuk orvosolni a problémát.

Külföldi szállítás:

Amennyiben külföldre szeretne kiszállítást kérni, kérjük, a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!
Tel: +36-30-871-9080
Külföldi szállításra kizárólag előre utalással történő fizetés esetén van lehetőség. A külföldre kézbesített csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a csomag súlyától. A pontos összegről ügyfélszolgálatunk ad tájékoztatást.
 

Keresés