Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vendégkönyv

Megkérdeztük törzsvásárlóinkat, miért minket választottak. Örömmel tesszük ki honlapunkra megtisztelő válaszaikat:

 

"Azért, mert szerintem jók és megbízhatóak. Ami még nagyon fontos, hogy az Önök Eladóival, ill. Ügyintézőivel nagyon kellemes kapcsolat alakult ki, segítőkészek, megbízhatók és szívesen vásárolok Önöknél."

J. Istvánné

 

"A Vitamin Station termékei természetes alapanyagúak, ez a drazsék reszelésénél és porlasztásánál is kitűnik. A kulcs mégis: Dr. Weixl Várhegyi László egyedileg megkülönböztetett, és általam igen-igen nagyra becsült, sokak előtt méltatott, tiszta szívű és segítőkész, nem pénz centrikus Szakembere jelentette.

További előnyök: kedves Ügyfélszolgálati asszisztencia, gyors csomag megérkezés, folyamatosan a piaci "legjobb ár/érték" arány, ügyfél megtartás, ügyfél kezelés. Ebben egyedülállóak, mivel ezt a termékcsaládot fogyasztja a családom legrégebb óta.

Köszönöm mindnyájuk lelkiismeretes munkáját, de különös elbírálásban kívánok további lelki erőt, ebben a mostani világban Dr. Weixl Várhegyi László DOKTOR Úrnak, és segítő csapattársainak. Engem 30 évig kezeltek Asztmával az orvostudomány részéről, de köszönöm csak azóta vagyok jól, amióta Szakemberük tanácsát követem. Persze van még kijavítani valóm, a vércsoportomnak megfelelő táplálkozás területén."

B. László

 

"Azért  választottam Önöket, mert egy számomra hiteles és tisztelt személy, Dr Weixl- Várhegyi László ajánlotta előadásaiban. A webáruház korrekt, vásárló barát, a vitaminok természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. Nem tartalmaznak: tartósítószereket, sót, cukrot, mesterséges színező-, ízesítő anyagokat, a rendelt termékek gyorsan megérkeznek. Szívesen ajánlom másoknak is. A jövőbeni munkájukhoz sok sikert, boldog ünnepeket és egy nagyon boldog új esztendőt kívánok!"

Sz. Gyula

 

"Tisztelt  Vitamin Station!

Köztudott, hogy a minőségi élethez a legfontosabb, nélkülözhetetlen dolog az egészség. Kamaszkorom óta - már több, mint 30 éve - élek egészségtudatosan, arra tanítottam a gyermekeimet és a férjemet is. Folyamatosan arra törekszem, hogy értékes, minőségi, a lehető legfrissebb, legtermészetesebb állapotú, káros adalékanyagoktól mentes ételekkel, természetes mikro és makro tápanyagokkal tápláljam a családom. Nem szedünk gyógyszereket, mesterségesen előállított vitaminkészítményeket, szervetlen ásványi anyagokat, mert azok egyáltalán nem képesek hasznosulni, ezért amikor a gyermekeim elkezdtek hirtelen nőni és megnövekedett a vitamin és ásványi anyag igényük, akkor elkezdtem természetes alapanyagokból előállított vitaminok és ásványi anyagok után "kutatni" az interneten. Így találtam rá a Vitamin Station webáruházra és azóta is rendszeresen vásárolok innen már az egész család számára.

Tetszik, hogy nagyon sok hasznos információval segíti az oldal az egészséges életmód iránt érdeklődőket, teljesen egyetértek Dr.Weixl Várhegyi László táplálkozási elveivel és életszemléletével. Több kérdésre magam is választ kaptam, amit külön köszönök!"

H. Henrietta

 

"Elsődlegesen azért választottam a VS vitaminokat mert természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, és nem tartalmaznak olyan összetevőket melyeket lehetőségeinkhez képest igyekszünk elkerülni.

Tetszik a bőséges kínálat, így mindig megtaláljuk a számunkra szükséges vitamint, étrend-kiegészítőt.

Az is nagyon szimpatikus, hogy nem "csak " a vitaminokhoz jutunk hozzá, hanem a weboldal által sok érdekes, és hasznos információhoz is.

Nem elhanyagolandó az sem, hogy jutalmazzák a törzsvásárlókat. Köszönöm megtisztelő bizalmukat."

P. Beáta

 

"Először is  köszönöm, hogy véleményemet elmondhatom és megtisztelnek bizalmukkal. A honlapjukra és ezáltal a termékekre ha jól emlékszem internetes böngészésem során bukkantam rá évekkel ezelőtt. Nagyon megörültem, mert egy igen széles táplálék-kiegészítő termékpalettára bukkantam. Vitaminokat, táplálék-kiegészítőket korábban is szedtem,de ezeket üzletekben és más internetes áruházakból szereztem be.

Ami megfogott és " itt ragadtam " azok a következők: a teljesen természetes összetevők és a tartósítószer-mentes összetétel. A pénzvisszafizetési garancia -ilyet csak az vállal, aki a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. A már említett széles termékpaletta- minden egy helyen-megfizethető áron. Az alkalmankénti napi akciók és a %-os kedvezmények csak hab a tortán. A honlap is nagyon tetszik, könnyű eligazodni rajta, az ismeretterjesztő cikkek, egyéb tájékoztató anyagok is nagyon jók. Összességében nagyon elégedett vagyok a termékekkel és magával az áruházzal is."

T. János

 

„Alapos mérlegelés alapján döntöm el, melyik cégtől rendelek bármilyen terméket. Fő szempontok: Minőség, megbízhatóság, szavahihetőség, részletes tájékoztatás, kedvező ár-/érték arány. A Vitamin Station összességében e szempontok alapján verhetetlen. Szívesen ajánlom mások figyelmébe is. Úgy gondolom, önmagáért beszél az a tény, hogy törzsvásárló vagyok. Nem lennék az, ha nem lennék megelégedve a termékekkel. Külön kiemelném, hogy a készítmények túlnyomó része természetes, humán-barát alapanyagokból készül. Ma már minden ember jól felfogott érdeke az étrend-kiegészítők - különösen a vitaminok- fogyasztása, ha egészséges szeretne maradni, vagy gyorsabban akar gyógyulni. Örülök az akcióknak is, mert ilyenkor kicsit "bespájzolhatok". Sajnos nem mindig vagyok gépközelben, emiatt az egynaposokról lemaradok. Jó lenne, ha a törzsvásárlók az olvasástól számítva kapnák a24 órát, esetleg többet.” R. László Kiskunhalasról

„A céggel és a szolgáltatással, valamint a munkatársakkal maximálisan elégedett vagyok. A termékekkel kapcsolatban a véleményemet az fejezi ki a legjobban, hogy a terméket már évek óta fogyasztotta a család, s mivel a korábbi drogériákban és gyógyszertárakban nehézkes volt a beszerzése, ezután találtam meg Önöket.”

J. Mária

 

„Remélem, hogy a ritkán előforduló megfázás is annak köszönhető, hogy rendszeresen fogyasztom C-1000-es készítményüket és remélem, hogy az E vitamin is hasznosul. Mivel még - el ne kiabáljam!- betegségekkel nem kell megküzdenem, más termékeiket a fogyasztás szintjén nem próbáltam ki igazán. A sorozatos jelszó-problémámom kívül mindig gyors, pontos, szolgálatkész ügyintézésben volt részem.”

K. Katalin, Zsira

 

„Tisztelt Hölgyek, Urak, kedves Vitamin Station csapat! Ezer köszönet Önöknek ezekért a fantasztikus termékekért, na meg még több köszönet és hála Weixl-Várhegyi Lászlónak a tudásáért, és a segítőkészségéért. Jó ötlet ez a pontgyűjtő akció, mert így a kedvezményhez juthat, aki nem az interneten keresztül vásárol, hanem üzletben, viszont mindenképpen hűséges az Önök termékeihez. "

L. Antal Budapest

 

Mondja el Ön is véleményét!

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, ha Ön is megosztja velünk és látogatóinkkal (néhány mondatos) véleményét, termék tapasztalatát! Legyen Ön is véleményformáló honlapunkon, akinek tájékozottsága százaknak segíthet a választásban! Tapasztalatait a marketing@vitaminstation.hu címre várjuk!

Üdvözlettel,

A Vitamin Station csapata

Keresés