Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
8.150 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 16,30 Ft/ml

Kiszerelés: 500 ml

Kollagén Facelift® koncentrátum

Ez a Kollagén koncentrátum szabadalommal védett Kollagén mátrix®-ot tartalmaz, ami lehetővé teszi, a test 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára:

  • 1. bőr, csontok, ínak, szalagok.
  • 2. porc és szem szerkezete.
  • 3. máj, tüdő, artériák.
  • 4. vese és a belső szervek.
  • 5. méhlepény, haj szerkezete.

Leírás

Szabadalommal védett kollagén: Haj-, bőr-, köröm-és porckúra        

3000 mg kollagén a napi adagban

Ez a termék szabadalommal védett kollagén mátrixot® tartalmaz, ami lehetővé teszi az 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára, melyek az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be. 
Alapvetően 5 típusú kollagént különböztetünk meg, melyek hely szerint megtalálhatóak; I. típusú kollagén; bőr, csontok, inak, szalagok. II. típusú kollagén; porc-és szem szerkezete, III. típusú kollagén; máj, tüdő, artériák. IV. típusú kollagén; vese és belső szervek, V. típusú kollagén; méhlepény, haj szerkezete. 

A Kollagén nem más, mint a test meghatározó proteinje, ami a haj, bőr, köröm, ínak, porcok, csontok, izmok, erek, valamint az összes kötőszövet szerkezeti építője.Ez a zselatinos fehérje megtalálható pl. a szemben is, ő biztosítja a szem tömörségét. Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. Az összfehérje tömeg 30%-a kollagén.

Több éves kitartó kutatómunka eredménye ez a magas biológiai hasznosulású kollagén mátrix®.

Fordítsd egészséged és szépséged javára!

Keresés