Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyógygomba kézikönyv - Dr. Csomai Zita

Ár:
5.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs készleten

"Szeretettel ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akiket érdekel a gombák és a gyógygombák varázslatos világa.

Bízom abban, hogy azok is kézbe veszik, akik csak most ismerkednek ezekkel a csodákkal. Ebben a könyvben megtalálhatók a leggyakoribb étkezési gombák leírásai, hatóanyagai, gyógyhatásai.

Számtalan példán keresztül mutatom be hosszú évezredek tapasztalatait és a legfrissebb kutatásokat, amik bizonyítják a gombák és a gyógygombák hatásait a mindennapokban, valamint részletesen írok azokról a betegségekről, állapotokról is, amelyek kezelésében eredményesen alkalmazhatunk gyógygombákat."

Dr. Csomai Zita

Leírás

A szerzőről: 

Gyermekkorom óta orvos, vagy ma inkább azt mondanám, gyógyító akartam lenni. 1999-ben végeztem orvosként Szegeden, majd a sürgősségi ellátásban, illetve onkológiai osztályon dolgoztam éveken át. A kórházi, a mentős és az ügyeleti munkámban mindig hiányoltam annak a lehetőségét, hogy a betegekkel hosszabb időt eltöltve segítsem őket a megoldás megtalálásában, és ezáltal a gyógyulásban. Ezért 2003-ban természetgyógyászatot kezdtem komolyan tanulni.

Életmód-tanácsadás és terápia, Alternatív mozgás- és masszázsterápia, valamint Fitoterápia szakvizsgákat tettem, a természetgyógyászatnak szinte minden ágát tanultam.
Munkám során a legfontosabbnak a megelőzést tartom, az egészség megőrzését az életmód átalakításával, a stressz megfelelő kezelésével. A  gyógyításban mindig a holisztikus szemléletet alkalmazom, a testi, a lelki és a szellemi, energetikai egységet, egészséget igyekszem helyreállítani.

A gombákat gyermekkorom óta nagyon szeretem, már fiatalon is a kedvenc ételeim közé tartoztak.

A természetgyógyászati terápiában 2005 óta alkalmazom a gyógygombákat, azóta rengeteg betegtapasztalatot szereztem, számtalan pozitív visszajelzést kaptam, valamint a szakirodalmat is rendszeresen tanulmányozom.

Sajnos a gombák és a gyógygombák a mai napig nincsenek a megfelelő helyükön sem az étkezésben, sem a  betegségek megelőzésében, sem a gyógyításban.

Ezzel a könyvvel szeretném a gombák egészségtámogató jelentőségét és rangját megmutatni, csodálatos hatásaikat közismerté tenni mindenki számára.

Dr. Csomai Zita

Keresés