Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aloe Vera ital, tőzegáfonyával és erdei gyümölccsel 1000ml

Ár:
6.335 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 6,34 Ft/ml

Kiszerelés: 1000 ml

100%-os tisztaságú Aloe vera ital

Bioaktív, minőségi termelésből

Szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta: 8000mg acemannán tartalom literenként.

A termék oldószeres kivonás nélkül lett előállítva, így őrzi az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit

Leírás

Valódi, hitelesített Aloe Vera Ital, tőzegáfonyával és erdei gyümölccsel

8000mg/L acemannán tartalom

Bioaktív, 100%-os tisztaságú Aloe vera ital, minőségi termelésből. Szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta – logó a csomagoláson!  Ez pedig nem kevesebb, mint 8000mg fő hatóanyagot, acemannán tartalmat jelent literenként. A termék oldószeres kivonás nélkül lett előállítva, így őrizi az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit. A belsőleg fogyasztható koncentrátum műtrágyát nem használó termelőtől származik és friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljét foglalja magába, víz, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül. A termék vörösáfonyával és erdei gyümölccsel dúsított. 

Az Aloe vera fő hatóanya egy, a természetben előforduló poliszacharid, az acemannan. Honnan tudhatod, hogy az Aloe verának címkézett termék megfelelő mennyiségben tartalmazza a fő hatóanyagot? Keresd az IASC logót a csomagoláson! Az IASC* (International Aloe Science Council), azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács az Aloe minőségét és tisztaságát óvó autonóm tudományos szervezet, aki garantálja, hogy a logóival ellátott Aloe vera termékek, acemannant vagy béta 1-4 acetilált glükomannanokat tartalmaznak, megfelelő mennyiségben.

A Specchiasol® ezen túl garantálja, hogy Aloe Vera termékei műtrágyát nem használó Aloe termelőtől származnak és friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljéből készülnek. Oldószeres kivonás nélkül lettek előállítva, így őrizik az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit.

Mivel a Specchiasol Aloe Verája természetes termék, az íz, szín és sűrűség változó lehet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát. A termék állagának megóvása érdekében a Specchiasol a nem áttetsző PET-palackok használata mellett döntött.

Keresd a valódi hatóanyag tartalommal rendelkező Aloe kivonatokat! Keresd a logót a csomagoláson!

Összetétel

Aloe Vera (100%-os tiszta nedv), fruktóz, tőzegáfonya és erdei gyümölcs lé 0,5%, aszkorbinsav, citromsav, vörösáfonya és erdei gyümölcs ízesítés 0,1%, kálium-szorbát, nátrium-benzoát

Keresés