Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyerekbajok természetes gyógymódjai - Dr. Csomai Zita

Ár:
5.500 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Ne nyúlj rögtön gyógyszerért!

A könyvben szereplő praktikák több lehetőséget kínálnak minden problémára a homeopátia, a gyógynövények, az illóolajok, a masszázstechnikák, a kristályok, a Bach-virágterápia, a Hagyományos Kínai Orvoslás, az Ayurvéda és a népi gyógymódok ajánlásaiból.

Leírás

Ajánló

Munkám során orvos-természetgyógyászként nap mint nap felmerülnek kisebb-nagyobb gyerekbajok, amelyekre a szülők megoldást keresnek. Az utóbbi években egyre több figyelmet kapnak a természetes gyógymódok, egyre nyitottabbak a fiatal szülők, egyre többször szeretnének gyógyszermentes, vegyszermentes megoldásokat. A legtöbb gyerekbaj kiválóan kezelhető szelíd módszerekkel, különösen akkor, ha ezeket már az első tünetek megjelenésekor alkalmazzuk. Sokszor már nincs szükség az orvosra.

A kisbabák, a kisgyermekek kezelése különös figyelmet igényel, hiszen a gyermek nem egyenlő egy kisméretű felnőttel. A növekedésben lévő, fejlődő szervezet másképp reagál a természetes gyógymódokra is, mint a felnőtt ember szervezete. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ami természetes, az nem feltétlenül ártalmatlan, hiszen ezeknek a szereknek is lehetnek mellékhatásai, ha nem megfelelően alkalmazzuk őket.

Ebben a könyvben a leggyakoribb gyerekbajok szerepelnek, amikkel a szülők nagy valószínűséggel találkoznak vagy találkozhatnak. A balesetek, az elsősegélyt igénylő kórképek a Baba-elsősegély könyvben kerültek részletezésre.

Természetesen vannak olyan állapotok, betegségek, amelyek orvosi, néha azonnali beavatkozást igényelnek, ezekre az állapotokra, tünetekre is felhívja a könyv a figyelmet.

Könyvem nem az orvosok vagy a nyugati módszerek ellen íródott, célom sokkal inkább a természet és az orvoslás közelítése, illetve a természetes gyógymódok megismertetése volt. Igyekeztem azt az űrt kitölteni, amikor a szülők is érzik, hogy annyira nem nagy a baj, hogy orvost hívjunk, de valamit kellene tenni, mert a kicsi nincs jól. A könyvben szereplő praktikák több lehetőséget kínálnak minden problémára a homeopátia, a gyógynövények, az illóolajok, a masszázstechnikák, a kristályok, a Bach-virágterápia, a Hagyományos Kínai Orvoslás, az Ayurvéda és a népi gyógymódok ajánlásaiból. Ezek a módszerek sokszorosan kipróbáltak, mondhatjuk "leteszteltek".

Egészséges, természetes, boldog életet kívánok a gyerekeknek és a szüleiknek!

Dr. Csomai Zita
orvos-természetgyógyász
életmód-tanácsadó és terapeuta

Kiadás éve: 2015.

Terjedelem: 189 oldal

Keresés