Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Youtube videók

Ár:
5.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 5.990,00 Ft/db

Eldon Vércsoport meghatározó gyorsteszt otthoni használatra

A vércsoport meghatározó gyorsteszt használatával az otthonod kényelmében állapíthatod meg, melyik vércsoporthoz tartozol. Így elkerülheted az összes kellemetlenséget, és megspórolhatod a fölösleges időkiesést is, ami ezzel járna.

Derítsd ki vércsoportod egyszerűen a vércsoport meghatározó otthoni gyorsteszttel!
A teszt használata egyszerű. Mindössze néhány percet vesz igénybe, és nincs szükség hozzá egyébre a teszteren kívül, csak egy pohár vízre.

Leírás

Vércsoport meghatározó gyorsteszt, otthoni használatra

A vércsoport meghatározó gyorsteszt használatával az otthonod kényelmében állapíthatod meg, melyik vércsoporthoz tartozol. Így elkerülheted az összes kellemetlenséget, és megspórolhatod a fölösleges időkiesést is, ami ezzel járna.

Miért fontos a vércsoport ismerete?

  • Ha ismered a vércsoportod, előre tájékozódhatsz az adott vércsoportra jellemző betegségekről, és egy kis odafigyeléssel, megfelelő életmóddal elkerülheted azokat.
  • Bizonyos sürgős esetekben megmentheti az életed! Jó tudni előre, hogy melyik családtagra számíthatsz, vagy fordítva, hogy kinek tudsz vért adni. Ez ritka vércsoport esetében fokozott fontosságú! A vércsoportot meghatározó teszt eredményjelző kártyája impregnálható, így magadnál tarthatod, hogy mindig kéznél legyen az azonosításhoz.
  • Ha egészségesebben szeretnél élni és a vércsoportodnak megfelelően választanád ki ételeid, jobb, ha minél hamarabb kideríted, melyik vércsoporthoz tartozol!
  • Érdemes tudni, hogy a vércsoport befolyással van a személyiség jegyeinkre. Kevésbé érhet meglepetésként környezeted, családtagjaid viselkedése, amennyiben ismered a vércsoportjukat :)

A teszt CE minősítéssel rendelekezik. CE száma 0344

Gyártja: Eldon Biologicals A/S

www.eldoncard.com

A teszt használata egyszerű! A csomagolásban található magyar nyelvű használati útmutató segítségével könnyen elvégezhető.

Mindössze néhány percet vesz igénybe, és nincs szükség hozzá egyébre a teszteren kívül, csak egy pohár vízre.

Derítsd ki vércsoportod egyszerűen a vércsoport meghatározó otthoni gyorsteszttel!

Keresés