Billenő Navigáció
Kosaram

Allergia csomag

10 405 Ft

Nyár könnyek nélkül

Hetekig tartó tüsszögés, orrfolyás, szemviszketés, könnyezés? Csak a hideg időre vársz, hogy enyhüljenek az allergia kellemetlen tünetei? Vedd fel a harcot a szénanáthával!

 • Az allergiás tünetek enyhítésében nagy segítséget nyújtanak az Allergia csomag hatóanyagai az immunrendszer erősítése által.
 • A flavonoidok, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin együttesen igazán hatékonyan járulhatnak hozzá a fenti tünetek mérsékléséhez.

Vedd könnyebben az allergiás időszakot!

Az Allergia csomagban 10%-kal kedvezőbb áron kapod meg a termékeket!

Allergia csomag - Természetes megoldás allergiára

- Mi is az az allergia?

Az allergia a szervezet téves immunválasza, amikor olyan anyag ellen védekezik, mely a szervezetre ártalmatlan, védekeznie nem kellene. Az immunrendszer fenyegetésként azonosítja ezeket a részecskéket, és elkezd ellenanyagot termelni. Amikor az allergiás ember találkozik az érzékenységet okozó allergénnel, a szervezetében hisztamin szabadul fel, amely végül kiváltja a viszketést, duzzanatokat és a nyálkatermelést.

- Mit tehetsz ellene?

A legkézenfekvőbb megoldás az allergének elkerülése. Azonban ez sokszor lehetetlen. Poratka-, ill. pollen-allergiánál nem tudjuk teljesen kizárni életünkből a problémát előidéző anyagokat. Persze a gyakori takarítás, ágyneműmosás, hajmosás némi segítséget jelent.

Az allergia tüneteitől immunrendszered erősítésével tudsz megszabadulni. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy egyes antioxidánsoknak kifejezetten erős allergia elllenes hatásuk van.

- Hogyan segít ebben az Allergia csomag?

Az Allergia csomagban természetes flavonoidokat (quercetint, rutint, citrus bioflavonoid komplexet), C-vitamint, csipkebogyót, D-vitamint és E-vitamint találsz.

 • A flavonoidok csökkentik a szervezet hisztamintermelését, sőt antihisztaminként és gyulladáscsökkentőként viselkednek, így segítenek megakadályozni az allergiás reakciók létrejöttét.
 • A C-vitamin erős antioxidáns, és a legegyszerűbben beszerezhető. Természetes formában számos zöldség és gyümölcs is tartalmazza, de szedhetjük táplálékkiegészítő formájában is. Keresztallergiák esetén azonban, allergia szezon idején érdemes elkerülni a kellemetlen tüneteket felerősítő gyümölcsöket. (A legismertebb keresztallergiák: parlagfű-görögdinnye, nyírfa-alma) Kutatók szerint a szénanáthás tünetek eredményes csökkentéséhez napi 2g=2000 mg! C-vitaminra van szükségünk.
 • A D-vitamin szerepet játszik a szervezet immunműködésében, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Több szervünkre, ill. szervrendszerünkre hat. Hiányállapotra utalhatnak a gyakori felső- és alsó légúti betegségek, a sápadt bőr. Szerepe van a csecsemőkori és gyermekkori asztma megelőzésében. A D-vitamin nem csak segít lecsökkenteni az allergiás reakciót okozó fehérje szintjét a szervezetben, hanem növeli a toleranciát segítő fehérjék termelését is.
 • Az E-vitamin különösen az orrot érintő allergiás tünetek csökkentésében segíthet. Megnyugtatja az immunrendszert, ezzel csökkenti az allergiás válaszreakciókat.

- Mit tartalmaz az Allergia csomag?

 • 2 db BioFlavone-C (100 db): növényi flavonoidok (quercetin, rutin, citrus bioflavonoid komplex), C-vitamin és
  csipkebogyó
 • CD-1000 vitamin (100 db): 1000 mg C-vitamin és 1000 NE D3-vitamin, valamint csipkebogyó a jobb felszívódásért
 • E-vitamin (100 db): 100 NE E-vitamin zselékapszulában

- Ajánlott adagolás:

Allergia szezon idején naponta kétszer (reggel és este):

1 tabletta CD-1000, 1 kapszula E-vitamin, 2 tabletta BioFlavone-C

Vedd könnyebben az allergiás időszakot! Szabadulj meg a kellemetlen allergiás tünetektől természetes hatóanyagokkal!

Válaszd az Allergia csomag termékeit!