Tájékoztatjuk, hogy a honlap ún. cookie-kat használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. - Adatvédelmi nyilatkozat - Rendben
Billenő Navigáció
Kosaram

Zapper K100 bioelektronikai készülék

(1 db)
37 500 Ft
  • A készülék az emberi szervezetben előforduló élősködők, vírusok, baktériumok, gombák, férgek és más paraziták elektronikus úton történő irtására, az immunrendszer erősítésére, valamint fájdalomcsillapításra készült.

  • A német gyártmányú Zapper® K 100 a Hulda R. Clark „Meggyógyulhatsz- a betegségek valódi okai és gyógymódja"” című könyvben is ismertetett készüléknek egy modernebb, továbbfejlesztett változata.

Zapper K100 bioelektronikai készülék bővebben

 

A készülék az emberi szervezetben előforduló élősködők, vírusok, baktériumok, gombák, férgek és más paraziták elektronikus úton történő irtására, az immunrendszer erősítésére, valamint fájdalomcsillapításra készült.

A Zapper® egy kompakt impulzusgenerátor, amelyet egy 9 voltos elem működtet, és kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciák használatával működik. A tapasztalatok szerint leginkább bevált kezelés egy napi 61 perces program lefuttatása (7 perc zeppelés - 20 perc szünet - 7 perc zeppelés - 20 perc szünet - 7 perc zeppelés). Ebből a zeppelés az aktív szakasz, a 20 perces szünetek alatt a készülék nem bocsát ki jelet.

A Zapper® K 100 tulajdonságai

A német gyártmányú Zapper® K 100 a Hulda R. Clark („Meggyógyulhatsz”, „A betegségek valódi okai és gyógymódja” című könyvben is ismertetett készüléknek egy modernebb, továbbfejlesztett változata.

Főbb jellemzői:

  • A Hulda R. Clark által ismertetett és javasolt 61 perces kezelés (7-20-7-20-7) gyárilag be van programozva, így önnek nem szükséges a készüléket állandóan be- és kikapcsolnia. A program lejártát a készülék jelzi. A 61 perces program mellett a Zapper® K100 folyamatos üzemmódban is használható.
  • Kicsi, praktikus kivitel, bárhol viselhető készülék (2,5 x 6 x 11 cm).
  • Rendkívül jól vezető elektródák.
  • Megbízható, intelligens elektronika, egyszerű kezelhetőség.
  • Egy figyelmeztető hang jelzi, ha az elektródák és a bőr között nem megfelelő a kontaktus.
  • 2 év garancia

 

A zapperekről általánosságban

Az elektromos áram felfedezése óta sokan próbálkoztak annak diagnosztikai és terápiás alkalmazásával: a fájdalomterápiában már hosszú ideje használják, és újra és újra vizsgálják hatását mind a kórokozókkal (különböző erősségben, frekvenciákon és moduláltságban), mind az emberi test különböző működéseivel kapcsolatban

Két kutató, Dr. Rife és Dr. Hulda R. Clark - csak hogy néhányat említsünk a sok közül - már jelentős előrelépést mutatott fel ezen a területen, és egy sor kiváló eredményt ért el. Dr. Hulda Clark bioelektronikai vizsgálatok segítségével kiderítette, hogy minden létformának és szerves anyagnak egy meghatározott sávszélességű frekvenciája van. Ennek meghatározására egy frekvenciagenerátort használt, amely nagy pontossággal elő tudta állítani a kívánt frekvenciákat. Egy egyszerű rezonanciajelenség felhasználásával megállapította, hogy a generátor beállított frekvenciájával egy szervezet - pl. egy baktérium - csak a saját specifikus sávszélességű sajátfrekvenciájával rezonál. Minden szervezet egy adott sávszélességű és -magasságú sajátfrekvenciát bocsát ki. Minél fejlettebb életformát vizsgálunk, annál nagyobb annak saját előállított frekvenciája, és annál nagyobb az a sávszélesség, amelyben rezgéseket sugároz. Ezen úttörő felismerések alapján sok gyártó, kutató és terapeuta fogott neki különböző bioelektronikai készülékek kifejlesztésének.

Egy további fontos lépés az volt, hogy a frekvenciagenerátorok által kibocsátott szokványos szinuszhullám helyett egy kb. 30 kHz-es négyszög-pozitív hullámformát kezdtek el alkalmazni. Ez a négyszöghullám olyan áramfajta, amelynél - az akkumulátorhoz hasonlóan - a pozitív feszültség nullára zuhan, nem úgy, ahogyan a hálózati feszültség esetében, ahol a szinuszhullám pozitívról negatívra változik. A természetben nincs ilyen négyszöghullám. E tapasztalat hatására született meg ez az egyszerű biofrekvencia-generátor, Zapper® néven.

zapper

Hogyan kell használni a Zapper® K 100-at?

A Zapper® K 100 két elektródája ellenkező végtagokon legyen (jobb kéz/bal kéz, jobb kéz/bal láb, bal kéz/jobb láb vagy jobb láb/bal láb) és ezen végtagok egymással ne érintkezzenek!

 

A Zapper®-rel történő kezelés időterve

A Zapper® rendszeres, napi 3x7 perces használat esetén vált be a leginkább. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a 3x7 perces kezeléssorozat a leghatásosabb, úgy, hogy a 7 perces kezelések között (kb.) 20 perces szünetek vannak. Így az első zapper7 perces kezelés után egy 20 perces zapperszünet, ennek elteltével egy második 7 perces kezelés, majd ismét egy 20 perces szünet, végül egy harmadik 7 perces kezelés következik. A teljes kezelés így kb. 1 órán át tart, amelyet olvasással, tévézéssel vagy pihenéssel tölthetünk el. A 3x7 perces aktív szakaszok alatt fontos, hogy az elektródák jól érintkezzenek a testtel. Végtagokra kötött elektródák esetében fontos, hogy a végtagok ne érintsék egymást!

 

Figyelem! A Zapper® használata nem helyettesíti az orvosi kezelést! Az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján nem lehet betegségeket diagnosztizálni vagy kezelni! Az itt található információk nem orvosi tanácsként, vagy ahelyett szolgálnak, ilyen tanácsért forduljon orvosához! Mindenkinek magának, saját felelősségére kell eldöntenie, hogy az itt szereplő információk és javaslatok közül mit fogad el, és alkalmaz!

Írja le saját véleményét
Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Kérem, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon
nem
nem

Kapcsolódó termék