Billenő Navigáció
Kosaram

Törzsvásárlóknak

Ismerd meg a törzsvásárlóknak járó kedvezményeket!

Első vásárlás 10% jóváírás

Nálunk minden regisztrált vásárló kedvezménnyel vásárolhat! Legyél Te is törzsvásárló!

Regisztrált vásárlóink vásárlásaik után visszatérítést kapnak a felhasználói fiókjukban található virtuális pénztárcába.

A jóváírás a virtuális pénztárcába VS peso-ban történik. Ezeket a VS peso-kat a legközelebbi megrendelésnél már fel is lehet használni.

1 VS PESO= 1 FT

Rendszerünk nyilvántartja a regisztrált vásárlóink elmúlt 3 évben történt vásárlásainak összértékeit és ennek megfelelően különböző mértékű visszatérítést juttat virtuális pénztárcájába.

Mennyi VS PESO-t kapsz vásárlásaid után?

Ha az elmúlt 3 évben történt vásárlásaid összértéke nem eléri az 50 000 Ft-ot, akkor 1%-os a visszatérítés.

Ha az elmúlt 3 évben történt vásárlásaid összértéke több, mint

  • 50 000 Ft, akkor 3%-os a visszatérítés.
  • 100 000 Ft, akkor 4%-os a visszatérítés
  • 150 000 Ft, akkor 5%-os a visszatérítés

A visszatérítések automatikusan a virtuális pénztárcába érkeznek VS peso-ban a teljesített (kiszállított, kifizetett) rendelések után.

Hogyan használhatod a VS PESO-t?

  • VS peso csak a megrendelt termékek értéke után jár, a szállítási költség értéke után nem.
  • 1 VS peso napi árfolyama megegyezik 1 Ft vásárlóértékével.
  • A mindenkori számla végösszegének maximum 10%-át lehet VS pesóval kiegyenlíteni.
  • A virtuális pénztárcában felhasználható összegről a felhasználói fiókodban tájékozódhatsz!
  • A vásárlás után járó VS pesok a teljesített (kiszállított, kifizetett) vásárlások után járnak. A virtuális kasszába akkor kerülnek be a VS peso-k, amikor rendszerünk az adott rendelést teljesítettnek értékeli (ez néhány napot is igénybe vehet).

Amennyiben 18 hónapnál hosszabb ideig nem vásárolsz webáruházunkban, regisztrációd törlődik, az addig összegyűjtött kedvezmények és VS peso-k elvesznek. A Vitamin Station fenntartja a jogot a VS peso árfolyamának változtatására.

Első vásárlói 10%-os visszatérítés

Újonnan beregisztrált vásárlóinkat megajándékozzuk az első megrendelésük értékének 10%-ával, mely összeget jóváírjuk a virtuális pénztárcájukba.

A jóváírás a virtuális pénztárcába VS peso-ban történik. 1 VS peso napi árfolyama megegyezik 1 Ft vásárlóértékével. Ezt a jóváírást a következő vásárlásánál fel lehet használni a számla végösszegének a 10%-áig. Amennyiben ez nem kerül felhasználásra, lehetőség nyílik a következő alkalmakkal is felhasználni. A vásárlás után járó VS peso-k a teljesített (kiszállított, kifizetett) vásárlások után járnak. A virtuális kasszába akkor kerülnek be a VS peso-k, amikor rendszerünk az adott rendelést teljesítettnek értékeli.

Miután kifizetted és átvetted rendelésed, felhasználói fiókodban tájékozódhatsz VS peso-id változásáról. Egy névre és egy postacímre csak 1 regisztrációt tudunk elfogadni!

Reméljük hamarosan Téged is törzsvásárlóink népes táborában köszönthetünk! Regisztrációhoz kattints ide!