Tájékoztatjuk, hogy a honlap ún. cookie-kat használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. - Adatvédelmi nyilatkozat - Rendben
Billenő Navigáció
Kosaram

Törzsvásárlóknak

Törzsvásárlói rendszerünk megújult!

Első vásárlás 10% jóváírás1 VS PESO= 1 FT

Megújult törzsvásárlói rendszerünknek köszönhetően Ön minden vásárlása után visszatérítést kap a felhasználói fiókjában található virtuális pénztárcájába. A jóváírás a virtuális pénztárcába VS peso-ban történik. Ezeket a VS peso-kat a legközelebbi megrendelésénél már fel is tudja használni.

Hogyan működik a Törzsvásárlói rendszer a webáruházunkban?

Rendszerünk nyilvántartja a regisztrált vásárlóink elmúlt 3 évben történt vásárlási összértékeit és ennek megfelelően különböző mértékű visszatérítést juttat virtuális pénztárcájába az alábbiak alapján.

  • 50 000 Ft-ot meg nem haladó összvásárlás esetén 1%-os visszatérítés
  • 50 000 Ft-ot meghaladó összvásárlás esetén 3%-os visszatérítés
  • 100 000 Ft-ot meghaladó összvásárlás esetén 4%-os visszatérítés
  • 150 000 Ft-ot meghaladó összvásárlás esetén 5%-os visszatérítés

A visszatérítések automatikusan a virtuális pénztárcába érkeznek VS peso-ban a teljesített (kiszállított, kifizetett) rendelések után. VS peso csak a megrendelt termékek értéke után jár, a szállítási költség értéke után nem. 1 VS peso napi árfolyama megegyezik 1 Ft vásárlóértékével. A mindenkori számla végösszegének maximum 10%-át lehet VS pesóval kiegyenlíteni. A virtuális pénztárcában felhasználható összegről a felhasználói fiókjában tájékozódhat! A vásárlás után járó VS pesok a teljesített (kiszállított, kifizetett) vásárlások után járnak. Az Ön virtuális kasszájába akkor kerülnek be a VS peso-k, amikor rendszerünk az adott rendelést teljesítettnek értékeli (ez néhány napot is igénybe vehet). Amennyiben Ön 18 hónapnál hosszabb ideig nem vásárol a webáruházban, regisztrációja törlődik, az addig összegyűjtött kedvezményei és VS peso-i elvesznek. A Vitamin Station fenntartja a jogot a VS peso árfolyamának változtatására.

Első vásárlói 10%-os visszatérítés

Újonnan beregisztrált vásárlóinkat megajándékozzuk az első megrendelésük értékének 10%-ával, mely összeget jóváírjuk a virtuális pénztárcájukba. A jóváírás a virtuális pénztárcába VS peso-ban történik. 1 VS peso napi árfolyama megegyezik 1 Ft vásárlóértékével. Ezt a jóváírást a következő vásárlásánál fel lehet használni a számla végösszegének a 10% -áig. Amennyiben ez nem kerül felhasználásra, lehetősége nyílik a következő alkalmakkal is felhasználni. A vásárlás után járó VS peso-k a teljesített (kiszállított, kifizetett) vásárlások után járnak. Az Ön virtuális kasszájába akkor kerülnek be a VS peso-k, amikor rendszerünk az adott rendelést teljesítettnek értékeli. Miután kifizette és átvette rendelését felhasználói fiókjában tájékozódhat VS peso-inak változásáról. Egy névre és egy postacímre csak 1 regisztrációt tudunk elfogadni!

Reméljük hamarosan Önt is köszönthetjük Törzsvásárlóink népes táborában! Regisztrációhoz kattintson ide!