Billenő Navigáció
Kosaram

Testápolás - Bio hárs kéz és testápoló balzsam

(50 ml)
1 570 Ft
  • Komplex bőrápoló balzsam, amely gyógynövények kivonatait és a bőrben teljes mértékben hasznosuló olajokat tartalmaz, a gyors és hatékony bőrregeneráció céljából.

  • Az A-, E-, és B3vitaminok az allantoinnal és a gyulladáscsökkentő hatású cickafarkfű kivonatával hatékonyan segítik az egészséges bőrállapot kialakulását. A tartósan hidratált és ápolt bőrállapotot a lenmag a hárs és az articsóka kivonatai, valamint a növényi eredetű glicerin tartalom biztosítják.

  • A perilla, a sárgarépa, és a mandulatej nem csak aminosavakat és vitaminokat juttat a bőrbe, hanem számos más szabadgyökfogó hatású természetes eredetű vegyületet, amelyek helyreállítják a bőr fiatalos állapotát és bársonyos bőrérzetet biztosítanak. Apiterápiás (méhészeti) termékekre érzékenyek is használhatják.

  • Kéz és testápoló biokozmetikum, bármely bőrtípusra, cukorbeteg részére is!

Bio hárs kéz és testápoló balzsam
Összetevők (INCI): AQUA, TILIA CORDATA EXTR.*, HELIANTHUS TUBEROSUS EXTR.*, SESAMUM INDICUM OIL*, GLYCINE SOYA OIL*, GLYCERIN, GLYCERIL STEARATE, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTR.*, TOCOPHEROL, LINSEED ACID, HYDR. SWEET ALMOND PROT., DAUCUS CAROTA JUICE*, PERILLA OCYMOIDES EXTR.* , ASCORBYL PALMITATE, ALLANTOIN, NICOTINAMIDE, XANTHAN GUM, SORBITOL, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, LECITHIN, SORBIC ACID (Konzerválószerek: BENZOIC ACID,SORBIC ACID)
*=ELLENŐRZÖTT ÖKOLÓGIAI TERMELÉSBŐL SZÁRMAZIK
Tanúsította Biokontroll Hungária Nonprofit Kft HU-ÖKO-01
Kiszerelés: 50 ml
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Gyártó: Biola
nem