Tájékoztatjuk, hogy a honlap ún. cookie-kat használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. - Adatvédelmi nyilatkozat - Rendben
Billenő Navigáció
Kosaram

Természetes dezodor Nektárcsepp roll-on 50ml

2 990 Ft

Egyben biztosan egyetérthetünk, az izzadás és a velejáró kellemetlenségek nem keserítheti meg a a mindennapjainkat! Szuperhatékony szagmentesítő összetevőkben gazdag golyós dezodorunk a legjobb barátod lesz a meleg napokban. Megálmodásakor kizárólag természetes, vegán alapanyagokra esett a választásunk, így teljes mértékben bőrbarát, káros vegyszerektől mentes deót készítettünk el neked.

Viszlát Kellemetlen szagokért felelős baktériumok, helló édes, púderes nektárcsepp illat!

Hogyan működik?

A PomPom természetes alapanyagú dezodor gátolja azoknak a baktériumoknak a szaporodását, melyek a testből származó verejtéket kellemetlen szagot okozó vegyületekké alakítják át.

Gátolja a testszag kialakulását és kellemes illatot biztosít. Használata nem eredményez zsíros, ragacsos érzetet, illetve a ruhán sem hagy foltot.

Mivel érjük el ezt a dezodoráló hatást?

Dezorodunk két növényi eredetű hatóanyagot tartalmaz. A szakállzuzmó és mirhagyanta kivonat önmagában is ütős baktériumölő vegyület, a két hatóanyag összeadódva azonban különösen hatékonyan gátolja a testszag kialakulását.

Diszkrét, púderes illata van

A hozzáadott illatolaj természetes molekulákból áll és érzékenyítő mennyiségben nem tartalmaz allergén komponenseket. Illata nem hivalkodó, visszafogott, púderes illat.

Mit található még benne?

Dezodorunk többek között panthenolt, hidratáló komponenst, édes mandulaolajat, vizet és frakcionált kókuszolajat tartalmaz.

Ne dobd ki, tölsd újra!

Van egy jó hírünk! Tégelyünk utántölthető, így ha kifogyott a dezodorod, nem kell kidobnod a golyós tégelyt. Vásárolj hozzá utántöltőt, és alulról csavard bele az eredeti tégelybe!

Víz, Frakcionált kókuszolaj, Természetes dezodoráló hatóanyag, Gélképző anyag, Mandulaolaj, A szakállzuzmóból és mirhagyantából kivont dezodoráló hatónyag, Környezetbarát tartósítószer, Emulzióképző alapanyag, Hidratáló komponens, D-panthenol, Illatolaj, Citromsav