Billenő Navigáció
Kosaram

Természetes dezodor Bergamott roll-on utántöltő 50ml

1 990 Ft

Különleges, bergamott illóolajos dezodorunkkal hadat üzenünk a kellemetlen szagoknak!

Ez a roll-on nem csak méltó ellenfele a testszagért felelős baktériumoknak, de teljes mértékben természetes, vegán összetevőkből áll. Miközben kifejti hatását, gyengéden gondoskodik bőröd puhaságáról is. Nem is kell több ennél a hatékony és ápoló dezodornál, ha egész nap üdítő illatfelhőben magabiztosnak szeretnéd érezni magad.

Hogyan működik a dezodorunk?

A PomPom természetes alapanyagú dezodor gátolja azoknak a baktériumoknak a szaporodását, melyek a testből származó verejtéket kellemetlen szagot okozó vegyületekké alakítják át.

Gátolja a testszag kialakulását és kellemes illatot biztosít. Használata nem eredményez zsíros, ragacsos érzetet, illetve a ruhán sem hagy foltot.

Mivel érjük el ezt a dezodoráló hatást?

Dezorodunk két növényi eredetű hatóanyagot tartalmaz. A szakállzuzmó és mirhagyanta kivonat önmagában is ütős baktériumölő vegyület, a két hatóanyag összeadódva azonban különösen hatékonyan gátolja a testszag kialakulását.

Kellemes, citrusos illata van

A mediterrán tájakról származó gyümölcsből, a bergamottból kivont illóolajjal illatosítottuk. A citrusos illatok kedvelői garantáltan imádni fogják! 

Dezodorunk használatát illóolaj-tartalma miatt sérült, irritált vagy illióolajokra érzékenyen reagáló bőrre nem javasoljuk. Ha az érzékeny bőrűek táborát erősíted, ajánljuk figyelmedbe a másik három, illatolajjal dúsított dezodorunkat.

Mit található még benne?

Dezodorunk többek között panthenolt, hidratáló komponenst, édes mandulaolajat, vizet és frakcionált kókuszolajat tartalmaz.

 

Víz, Frakcionált kókuszolaj, Természetes dezodoráló hatóanyag, Gélképző anyag, Mandulaolaj, A szakállzuzmóból és mirhagyantából kivont dezodoráló hatónyag, Környezetbarát tartósítószer, Emulzióképző alapanyag, Hidratáló komponens, D-panthenol, Bergamott illóolaj, Citromsav