Tájékoztatjuk, hogy a honlap ún. cookie-kat használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. - Adatvédelmi nyilatkozat - Rendben
Billenő Navigáció
Kosaram

Természetes dezodor Bergamott roll-on 50ml

2 990 Ft

Különleges, bergamott illóolajos golyós dezodorunkkal hadat üzenünk a kellemetlen szagoknak!

Ez a roll-on nem csak méltó ellenfele a testszagért felelős baktériumoknak, de teljes mértékben természetes, vegán összetevőkből áll. Miközben kifejti hatását, gyengéden gondoskodik bőröd puhaságáról is. Nem is kell több ennél a hatékony és ápoló dezodornál, ha egész nap üdítő illatfelhőben magabiztosnak szeretnéd érezni magad.

Hogyan működik?

A PomPom természetes alapanyagú dezodor gátolja azoknak a baktériumoknak a szaporodását, melyek a testből származó verejtéket kellemetlen szagot okozó vegyületekké alakítják át.

Gátolja a testszag kialakulását és kellemes illatot biztosít. Használata nem eredményez zsíros, ragacsos érzetet, illetve a ruhán sem hagy foltot.

Mivel érjük el ezt a dezodoráló hatást?

Dezorodunk két növényi eredetű hatóanyagot tartalmaz. A szakállzuzmó és mirhagyanta kivonat önmagában is ütős baktériumölő vegyület, a két hatóanyag összeadódva azonban különösen hatékonyan gátolja a testszag kialakulását.

Kellemes, citrusos illata van

A mediterrán tájakról származó gyümölcsből, a bergamottból kivont illóolajjal illatosítottuk. A citrusos illatok kedvelői garantáltan imádni fogják! 

Dezodorunk használatát illóolaj-tartalma miatt sérült, irritált vagy illióolajokra érzékenyen reagáló bőrre nem javasoljuk. Ha az érzékeny bőrűek táborát erősíted, ajánljuk figyelmedbe a másik három, illatolajjal dúsított dezodorunkat.

Mit található még benne?

Dezodorunk többek között panthenolt, hidratáló komponenst, édes mandulaolajat, vizet és frakcionált kókuszolajat tartalmaz.

Ne dobd ki, tölsd újra!

Van egy jó hírünk! Tégelyünk utántölthető, így ha kifogyott a dezodorod, nem kell kidobnod a golyós tégelyt. Vásárolj hozzá utántöltőt, és alulról csavard bele az eredeti tégelybe!

Víz, Frakcionált kókuszolaj, Természetes dezodoráló hatóanyag, Gélképző anyag, Mandulaolaj, A szakállzuzmóból és mirhagyantából kivont dezodoráló hatónyag, Környezetbarát tartósítószer, Emulzióképző alapanyag, Hidratáló komponens, D-panthenol, Bergamott illóolaj, Citromsav