Tájékoztatjuk, hogy a honlap ún. cookie-kat használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. - Adatvédelmi nyilatkozat - Rendben
Billenő Navigáció
Kosaram

PainGone fájdalomcsillapító toll

(1 db)
10 490 Ft

A PAINGONE egy fájdalomcsillapításra használatos eszköz, melynek nincs mellékhatása, hatékonyan képes csillapítani a fájdalmat, egyszerűen használható.

Minden gombnyomás a készüléken egy apró elektromos impulzust (1-2 Hz) továbbít az idegpályákon az agyba, amely endorfint aktivál, mely a test természetes fájdalomcsillapítója. A PAINGONE működése a bőrön átható idegi stimuláción alapszik, enyhíti mind a krónikus, mind az akut fájdalmat, ezeken belül az izomfájdalmat, hát és vállfájdalmat, a karok és lábak fájdalmait, fejfájást és migrént, teniszkönyököt, sportsérüléseket, isiászt és további fizikai fájdalmakat. Ezt a módszert évek óta sikerrel alkalmazzák Európa-szerte kórházakban és fájdalomklinikákon.

A PAINGONE előnyei:

 • hatékony fájdalomcsillapítás gyógyszer mentesen,
 • egyszerű használat, praktikus kis méret,
 • a készülék 100 000 kattintásra elegendő.
 • Igény szerint ismételhető a kezelés, nem lehet túladagolni. Akár óránként, félóránként használható, a fájdalom intenzitásának megfelelően.
 • Semmilyen előírt gyógykezelést nem hátráltat.
 • A készülékben nincs tű, elem, vezeték.
 • Klinikailag tesztelt, bevizsgált orvostechnikai eszköz. Minőségi tanúsítvány száma: CE 0086.

A PAINGONE egy fájdalomcsillapításra használatos eszköz, mely első ránézésre egy nagyobb toll hatását kelti. Alakjának köszönhetően könnyen és egyszerűen használható, nincs mellékhatása és hatékonyan képes csillapítani a fájdalmat.

Hogyan működik a PAINGONE?

Minden gombnyomás a készüléken egy apró elektromos impulzust (1-2 Hz) továbbít az idegpályákon az agyba, amely endorfint aktivál, mely a test természetes fájdalomcsillapítója.

A PAINGONE működése a bőrön átható idegi stimuláción alapszik, enyhíti mind a krónikus, mind az akut fájdalmat, ezeken belül az izomfájdalmat, hát és vállfájdalmat, a karok és lábak fájdalmait, fejfájást és migrént, teniszkönyököt, sportsérüléseket, isiászt és további fizikai fájdalmakat. Ezt a módszert évek óta sikerrel alkalmazzák Európa-szerte kórházakban és fájdalomklinikákon.

A PAINGONE előnyei:PainGone fájdalomcsillapító

 • hatékony fájdalomcsillapítás,
 • egyszerű használat, praktikus kis méret,
 • a készülék 100 000 kattintásra elegendő.
 • Igény szerint ismételhető a kezelés, nem lehet túladagolni. Akár óránként, félóránként használható a fájdalom intenzitásának megfelelően.
 • Semmilyen előírt gyógykezelést nem hátráltat.
 • Bevizsgált orvostechnikai eszköz. Minőségi tanúsítvány száma: CE 0086.

Hogyan használja a PAINGONE-t?

Fogja kézbe a PAINGONE-t és a mutatóujját helyezze a fémgyűrű köré. Érintse a toll végéta fájdalmas ponthoz és 30-40-szer klikkeljen rá a toll végén lévő gomb lenyomásával. Ez enyhén érezhető. 15 cm-es sugarú körön belül, és vékony ruházaton keresztül is hatékony. A készülék 100 000 kattintásra elég és nem igényel karbantartást. 

Hogyan működik a PAINGONE?

Minden gombnyomás egy apró elektromos impulzust (1-2 Hz) továbbít az idegpályákon az agyba, amely endorfint aktivál (a test természetes fájdalomcsillapítóját). Igény szerint megismételheti a kezelést, akár óránként, félóránként a fájdalom intenzitásának megfelelően– nem tudja túladagolni.

Milyen jellegű fájdalmat csillapít a PAINGONE ?

A PAINGONE működése a bőrön átható idegi stimuláción alapszik, enyhíti mind a krónikus, mind az akut fájdalmat, ezeken belül az izomfájdalmat, hát és vállfájdalmat, a karok és lábak fájdalmait, fejfájást és migrént, teniszkönyököt, sportsérüléseket, isiászt és további fizikai fájdalmakat. Ezt a módszert évek óta sikerrel alkalmazzák Európa-szerte kórházakban és fájdalomklinikákon. Kitűnő eredményekről számoltak be a sportolók akut sérülések, izomhúzódások esetén is.

Kutatások bizonyítják, hogy a stimuláló tollak, mint a PAINGONE, felhasználhatók szúrásmentes akupunktúrára is. Kérjük, kövesse az egyszerű útmutatót, hogy beazonosítsa az Ön esetét, és megtalálja a megfelelő akupunktúrás pontokat. Ha olyan problémát kezel, amelyhez több mint három pont tartozik, akkor először csak az első három pontot próbálja ki.

Ha a hatás nem kielégítő, variálja a pontokat, amíg az Önnek leginkább megfelelő kombinációhoz nem jut. Egy-egy pontot 30-40 kattintással kezeljen.

Ha migrént vagy fejfájást kezel, a test ellenkező oldalán lévő megfelelő pontot kell stimulálni.

Ha a fejfájás vagy migrén a fej jobb oldalán jelentkezik, a test bal oldalán kell stimulációt kifejteni, például a bal karon vagy bal kézen.

A képes útmutatóhoz kattintson ide…

Alkalmazza a PainGone fájdalomcsillapító tollat, a különböző eredetű fájdalmak hatékony és gyógyszer mentes csökkentésére!

Klinikai bizonyítékok

Kopásos ízületi megbetegedés, A térd kezelése, Dr. Ole Asbjorn, 
A Paingone ugyanazt a hatást fejtette ki, mint a gyógyszeres kezelés. A Paingone tehát egy alternatív kezelési módszer a fájdalom csillapítására.

Tennis könyök – Akut tenisz könyök kezelés Dr.Ole Asbjorn, 
A betegek 76°%-ánál volt hatásos a PainGone-al történő fájdalom csillapítás. „A Paingone hatásos, mint egy fájdalomcsillapító és más kezelések kiegészítője”.

Isiász Dr. Med. Bernt Fesers tanulmány
A gerinc szindrómában, a könyök fájdalomban, isiászban, térdízületi kopásban és a fantom végtag fájdalomban szenvedők körében végeztek vizsgálatot. A betegeknél 50 % – 86,7% közötti folyamatos vagy átmeneti fájdalomcsillapítást tapasztaltak.

Izületi gyulladások, Dr. Puskás Réka, 2004 október, Reumatológia, Budapest Kórház
„ A Paingone hatékonyságát vizsgáltuk. A Paingone hatékony eszköz a krónikus fájdalomban szenvedő betegeknél. A készülék praktikus és könnyen használható, hozzájárulhat a betegek életminőségének javításához.”

nem
nem

Ne használja a PAINGONE -t:

 • Nyílt seben.
 • Ha pacemakert használ
 • Ha epilepsziában szenved
 • Közvetlenül fém-implantátum (beültetett fém, csavar) felett /helyezze valahová a
 • fájdalom közelébe)
 • A terhesség első 16 hetében
 • A szemén és annak közelében
 • Nedves bőrön, vagy párás környezetben
 • Oxigén vagy gyúlékony folyadék közelében
 • Ne engedje 8 év alatti gyermeknek a PAINGONE használatát.
 • Ha más személyt kezel, akkor kezelés közben ne érintse meg a kezelt személy testét!

Kapcsolódó termék