Billenő Navigáció
Kosaram

Napvédelem - BioSolis Extra védelem a legérzékenyebb bőrre 50 faktoros

(40 ml)
4 995 Ft
 • A fluid textúra kifejezetten extrém napterhelésre és napérzékeny bőrre lett kifejlesztve.
 • Megelőzi a napallergia és a pigmentfoltok kialakulást, valamint véd a korai öregedés és a sejtkárosodás ellen.
 • 99%-a az összetevőknek természetes eredetű
 • 25.70%-a az összetevőknek organikus gazdálkodásból származik 
 • A BIOSOLIS magas követelményeket állított fel minősített organikus napozó termékeivel szemben. A BIOSOLIS termékek minősített organikus és vadon feldolgozott Aloe Vera hatóanyagot tartalmaz, mely hidratálja a bőr felső rétegét. A BIOSOLIS NEM HASZNÁL FEL egyetlen petrolkémai anyagot egyetlen formulájában sem, mint a szilikon olaj, paraffinok és szintetikus illatanyagok. A bőrünk védelméért felelős napvédők természetes eredetűek és nanorészecske-mentesek. A speciális gyártási folyamatnak köszönhetően magas védelmű termékeket kínálunk anélkül, hogy fehér réteget hagyna maga után a bőr felszínén.
 • Megelőzi a pigmentfoltok kialakulását
 • Hatékony a bőröregedés ellen
 • Ideális napallergiásoknak is
 • nanorészecske mentes
 • szennyezőanyag mentes
 • áványi olaj (szilikon, paraffin, szintetikus illatanyag) mentes
 • kémiai szűrő mentes
 • Vízálló

Összetétel INCI:

Dicaprylyl Carbonate, Aloe Barbadensis gel * ,Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Coconut Alkanes, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Propanediol, Pongamia Glabra (Karanja) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Aluminum hydroxyde, Sodium Chloride, Brassica Campestris (Rapeseed) Oil *, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract*/ Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,* Coco-Caprylate/Caprate, Alumina, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid, Tocopherol.

*organikus gazdálkodásból származó összetevők

Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at: http://cosmetiques.ecocert.com

99%-a az összetevőknek természetes eredetű

25.70%-a az összetevőknek organikus gazdálkodásból származik 

Használat

Vigye fel a terméket a különösen érzékeny területekre, mint az arc, nyak és a vállak. Rendszeresen frissítsen a védelmen. 

A Biosolis fényvédő vízálló, azonban vízben töltött hosszabb időtartam esetén alkalmazza újra a terméket.
Szembe ne kerüljön. Ne érintkezzen a ruházattal. Csak külső használatra. Tartsa távol a gyermekektől.

A BIOSOLIS magas követelményeket állított fel minősített organikus napozó termékeivel szemben – egy szövetséget az ökológiai felelősség és a napon eltöltött örömteli idő között. A BIOSOLIS termékek minősített organikus és vadon feldolgozott Aloe Vera hatóanyagot tartalmaz, mely hidratálja a bőr felső rétegét.

A BIOSOLIS NEM HASZNÁL FEL egyetlen petrolkémai anyagot egyetlen formulájában sem, mint a szilikon olaj, paraffinok és szintetikus illatanyagok. A bőrünk védelméért felelős napvédők természetes eredetűek és nanorészecske-mentesek.

A speciális gyártási folyamatnak köszönhetően magas védelmű termékeket kínálunk anélkül, hogy fehér réteget hagyna maga után a bőr felszínén.A BIOSOLIS együtt dolgozik az ECOCERT Greenlife és a COSMEBIO minősítő szervezetekkel, akik alaposan átvizsgálva válogatott összetevőinket és azokból készített formulákat, natúr és organikus minősítést adtak.

nem
nem