Billenő Navigáció
Kosaram

Mobil vízdesztilláló készülék I.

(1 db)
69 000 Ft
 • A desztilláció igazán hatékony vízkezelési módszer. Az egyes szennyeződések kiszűrésének hatásfoka 99% és 99,9% közötti.
 • A desztillált víz a kiválasztó szervek felé hajt minden, a szervezetre káros anyagot. A méregtelenítéssel a közérzet és számos testi funkció javulhat, a betegségek megelőzhetők.
 • A mobil vízdesztilláló készülék egyszerűen használható, nem szükséges a vízhálózatba beépíteni, nem igényel szerelést, vagy telepítést, gyakorlatilag úgy funkcionál mint egy termosz.
 • Igyon minden nap tiszta vizet, és készítse ételeit is tiszta vízzel az egész család egészségének megőrzéséhez! Rendelje meg a mobil vízdesztilláló készülékét most!

Mobil vízdesztilláló készülék

Mindenki számára ismert tény, hogy környezetünk, így ivóvizeink is szennyezettek. Ki-ki a maga módján foglalkozik is a tisztább alternatíva megtalálásával.
Mi a legegyszerűbb, de a legtökéletesebben tisztító megoldást javasoljuk, amit már több ezer éve használtak őseink is: a víz desztillálását. Ezt a természet adta tisztító hatást használták ki eleink, amikor az eső vizét itták, amit ma már sajnos senkinek nem mernénk ajánlani...

Egy felnőtt ember szervezetének kb. 2/3-át víz alkotja, aminek nagy része folyamatosan cserélődik. A víz lényegi összetevőnk, így a testünkbe kerülő víznek a legtisztábbnak kellene lennie. Az eleve szennyezett víz, csak kisebb mértékben tudja ellátni a tisztító funkcióit. Minél tisztább a víz és minél nagyobb mennyiségben fogyasztjuk, annál nagyobb takarítást képes végezni. A desztillált víz a szervezetbe kerülve azonnal elkezdi a takarítást, és a kiválasztó szervek felé hajt minden, a szervezetre káros anyagot. A méregtelenítés áldásos hatását a betegség megelőzéstől a közérzet javulásig, számos testi funkció működésében érezhetjük.

Hogyan készül a desztillált víz?

A desztilláció során a csapvíz felforr, légneművé válik, s újra lecsapódva immár tiszta desztillált vízként fogyaszthatjuk. A szennyeződések a forraló tartályban maradnak vissza, mutatva mi mindentől szabadították meg szűrőszerveinket.

Hogyan szolgálja a desztillált víz az egészségünket?

A testben felhalmozódott méreganyagok egy idő után mindenféle problémákat okozhatnak. Például lerakódásokat az érfalakon, a szervekben kőképződést, a csontokon meszesedéseket. A víz elősegíti a testünkben lévő különféle anyagok szállítását a sejthártyán-, a vér-, illetve a nyirokrendszeren keresztül. Vagyis elősegíti a sejtekből kioldani, és elszállítani az életfunkciók melléktermékeként megjelenő salakanyagokat. Ehhez azonban folyamatosan, sok tiszta víz szükséges!

Mi lehet a csapvízben?

A tisztítatlan csapvízben előfordulhatnak: klór, arzén, ólom, kadmium, cianid, nitrát, higany, gyógyszermaradványok, hormonok, baktériumok, stb… Ha szomjunkat csapvízzel oltjuk, vagy ételeinket ezzel készítjük, a nem kívánt anyagok nap mint nap bejuthatnak a szervezetünkbe. Ezt elkerülendő alternatíva lehet a víz desztillálása. Készítsük tiszta desztillált vízzel ételeinket, italainkat! Az így készült ételek és italok ízletesebbek, jobban megőrzik természet adta élénk színüket.

Mi van az ásványvizekkel?

Az ásványvizekben oldott ásványi anyagok szervetlen kötésben találhatók, melyek csak nagyon kis mértékbe képesek beépülni a szervezetbe, viszont a veséinknek annál nagyobb munka ezek kiürítése. Az ásványi anyagok mint a kalcium, magnézium, vas, mangán, szilícium, -a só kivételével- csak szerves formában (kelát kötésben) tudnak hasznosulni. Ezek ideállis forrása a folyékony, vagy szilárd táplálék, de nem az ivóvíz. Az ivóvízzel felvett ásványok (ionok) bár részt vesznek a szervezet anyagcseréjébe, de csak kivételes esetben épülnek be a szervezetbe.

Csökkenthető a víz deutériumtartalma desztillálással?

Igen! Egyszeri desztillálással 3 %-kal csökken a víz deutérium tartalma. Kétszeri desztillálással újabb 2 %-os csökkenést lehet elérni, míg a háromszori desztillálásnál, már csak 1 %-ot. Minél többször desztilláljuk a vizet, annál kisebb a deutérium csökkenés mértéke. A forgalomban lévő deutérium szegényített víz kétszer desztillált víz és 1500 Ft- ba kerül litere. Ennek 5 %-kal csökkentett a deutérium tartalma. Ezt egy vízdesztillálóval kb. 60 Ft-ból előállítható, mert egy liter előállítási költsége kb. 30 Ft/ liter!

A mobil vízdesztilláló készülék előnyei:

 • A desztilláló készülék egyszerűen használható, nem szükséges a vízhálózatba beépíteni, nem igényel szerelést, vagy telepítést, gyakorlatilag úgy funkcionál mint egy termosz!
 • A desztilláció igazán hatékony vízkezelési módszer. Az egyes szennyeződések kiszűrésének hatásfoka 99% és 99,9% közötti.
 • A desztillálás során a vizet felforraljuk, így elpusztulnak a baktériumok, vírusok és egyéb biológiai szennyeződések!
 • A víz gőzzé alakul, miközben csaknem minden szennyeződés az edény alján marad, a gőz lehűtve pedig teljesen tiszta vizzé alakul!
 • A desztillálás egyenletes eredményt produkál! A minőség nem csökken az idő múlásával, mindig ugyanolyan kiváló vizet nyerünk a sokadik pohárnál is, napról napra és évről évre.
 • A desztillálás rendkívül megbízható eljárás! Mivel nincsenek benne sorozatos szűrők amelyek elhasználódnának, egy jó desztilláló készülék nagyon megbízható és hosszú élettartamú.
 • A desztillálás során nyert víz minősége nem függ a felhasznált víz minőségétől sem. Mindig ugyanolyan minőséget kapunk, bármilyen minőségű vizet töltünk is a készülékbe. (bár a tengervíz nem ajánlott.) 

Hogyan ajánlott elkezdeni a desztillált víz fogyasztását?

Mivel mindegyikünk más-más egészségi állapotú, mindenkire máshogyan hat a desztillált víz tisztító hatása, így az adagolást, a hozzászoktatás idejét, egy kúra időtartamát és intenzitását mindenkinek a saját igényei szerint kell beállítani.

Kezdjük naponta csak 1 dl víz fogyasztásával, majd naponta emeljük meg 1-1 dl-rel az adagot, a kívánt, és jóleső mennyiség eléréséig. Természetesen tea, limonádé, leves, főzelékek, stb. készítéséhez rögtön és korlátlanul használható a desztillált víz.

Tévhitek a desztillált vízről:

Igaz, hogy a desztillált víz nem tartalmaz ásványi anyagokat, de tévhit, hogy ezeket a vízzel kéne pótolnunk. Ásványi anyagokat, nyomelemeket a növények tartalmaznak nagy mennyiségben és szerves-, vagyis a szervezet által is könnyen hasznosítható formában. Aki jó minőségben és eleget fogyaszt ezekből, annak nem lesz hiánya. A desztillált víz a legtisztább víz, amit az ember ihat. Úgy halad végig a veséken, hogy semmilyen üledéket, követ nem hagy hátra. A desztillált víz segíti feloldani a teherként cipelt mérgeket, amelyek felhalmozódnak a civilizált emberek testében.

Rendelje meg most webáruházunkban a praktikus asztali vízdesztilláló készüléket és használja otthonában, munkahelyén, vagy akár nyaralás alatt, így mindig tiszta víz kerülhet a poharába!

Műszaki paraméterek:

Méretek: magasság 39 cm, átmérő: 23 cm

Anyaga kívül műanyag, belül: nemesacél, a felfogó kancsó üveg. A felfogó kancsó csőre fém! A termosz színe fehér, teteje fehér, a kancsó fogója fekete színű.

Elektromos csatlakozás: 750 W, 240 V

A vízhozam mennyisége: kb. 1liter óránként, kb. 18-20 liter naponta

Nettó súly: 3,5 kg

Garancia: 1 év

Származási hely: Kína

A készülékhez 3 darab aktívszén szűrő tartozik. 1 db a készülékben és további 2 db szűrő a dobozban található, melyek összesen 9 hónapos használatra elegendőek! Az aktívszén szűrő borítása fémből van!A desztilláló mellé részletes termékleírást küldünk!

A desztilláló készülék működése:

A bekapcsolást követően, a gép elkezdi melegíteni a csapvizet. Miközben növekszik a víz hőmérséklete, az eközben kilépő illékony gázok egy kis nyíláson át kivezetődnek. A 100 Celsius fokos vízben, elpusztulnak a baktériumok, vírusok és egyéb csírák. Ha a forró víz elpárolog, a kemikáliák minden fajtája, (pl. peszticidek, gyógyszermaradványok, hormonok, stb.) és az egyéb szennyeződések visszamaradnak a forraló edényben. A vízgőz felfelé haladva bekerül a gép fenti részében kígyózó hűtőberendezésbe, ott lehűl, és a legmagasabb tisztasági fokú desztillált vízként csapódik le. Az esetleges visszamaradó szag- és ízanyagokat egy aktívszén-szűrő tökéletesen kiszűri.

A termék kiszállítási költsége Magyarországon ingyenes!

A készülékhez szűrőt is vásárolhat, melyet 3 havonta érdemes cserélni! Egy liter desztillált víz előállítási költsége kb. 30 Ft!

Megtérülés:

(ásványvíz fogyasztással számolva 120 ft/1,5l): Egy fő esetén kb. 1 év, de ez három személy esetén már csak négy hónap!!! (főzéssel együtt napi 4 liter/fő.)

Igyon minden nap tiszta vizet, és készítse ételeit is tiszta vízzel! Ezzel nagyban hozzájárul az egész család egészségének megőrzéséhez! Rendelje meg a mobil vízdesztilláló készülékét most! Öntsön végre tiszta vizet a pohárba Ön is!