Tájékoztatjuk, hogy a honlap ún. cookie-kat használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. - Adatvédelmi nyilatkozat - Rendben
Billenő Navigáció
Kosaram

Koleszterin gyorsteszt

(1 db)
3 995 Ft

A megemelkedett vérkoleszterinszint rizikófaktort jelent az érelmeszesedés és egyéb társult betegségek, mint magas vérnyomás és szívinfarktus tekintetében. A koleszterin probélmák időben felismerve étrend- és életmódváltoztatással nagy mértékben javíthatók.
 

A Koleszterin gyorsteszt előnyei:

  • a koleszterinérték gyorsan és biztonságosan meghatározható
  • otthon elvégezhető vizsgálat
  • csak egy csepp ujjbegyből vett vér szükséges hozzá
  • három perc alatt erdmény ad
  • egészségpénztárra elszámolható

Tudja meg a  koleszterin gyorsteszt segítségével, hogy szüksége van-e étrend- vagy életmódváltoztatásra!

A megemelkedett vérkoleszterinszint rizikófaktort jelent az ateroszklerózis (érelmeszesedés) és egyéb társult kondíciók, mint magas vérnyomás és szívinfarktus tekintetében. A koleszterin a májban termelődik és fontos szerepet játszik számos testfunkció ellátásában, pl. a sejtmembránok termelésében. A megnövekedett vér lipidszintje – másnéven a koleszterinérték – összefüggésbe hozható az időskorral, kiegyensúlyozatlan diétával, és a mozgáshiánnyal. 
A Koleszterin gyorsteszt segítségével a koleszterinérték gyorsan és biztonságosan meghatározható. és megtudhatja, szükséges-e az étrend és az életmód megváltoztatása. Mindössze egy csepp ujjbegyből vett vérre, és három percre van szüksége. 

Ismeri a koleszterinszintjét?

Először is, a koleszterin önmagában nem egy rossz dolog. Éppen ellenkezőleg: a máj által termelt lipoprotein elengedhetetlen az emberi szervezet egyes folyamatai, többek között a sejtmembrán-képződés számára, illetve alapanyagként szolgál az epesav-, a nemi hormon- és a D-vitamintermeléshez. Sokkal inkább a mennyiség a lényeg. 

Magasak az értékeim vagy nem? A gyorsteszt azonnali választ ad

 
Az olyan kockázati tényezők, mint a túlsúly, a dohányzás, a magas vérnyomás, a sok állati zsírt tartalmazó kiegyensúlyozatlan étrend és a testmozgás hiánya mind hozzájárulnak a koleszterinszint emelkedéséhez. Egy egyszerű gyorsteszttel bárki ellenőrizheti, hogy koleszterinértékei a túl magas vagy a normális tartományban vannak-e. A tesztet rendszeresen el kell végezni, mert a hosszan tartó magas koleszterinszint következményei, például a szívbetegségek visszafordíthatatlanok. Ha az eredmény emelkedett értéket mutat, érdemes beszélni orvosával az étrend- és életmód-változtatásról. 

Magas koleszterinszint és a lehetséges mellékhatásai

A magas koleszterinszint közvetlenül hozzájárul az érelmeszesedéshez azáltal, hogy lerakódásokat képez az érfalakon. Ez az állapot gyakran évekig is észrevétlen marad. Közben gyengül a szívizom, ezáltal a vérkeringés is, ami akár szívrohamhoz, stroke-hoz vagy más szív- és érrendszeri betegségekhez is vezethet.

Írja le saját véleményét
Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Kérem, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon
nem
nem