Tájékoztatjuk, hogy a honlap ún. cookie-kat használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. - Adatvédelmi nyilatkozat - Rendben
Billenő Navigáció
Kosaram

Kisvizit férfiaknak 50+ csomag

5 190 Ft

Miért érdemes évente szűrni egészségüket az 50 feletti férfiaknak?

Bizonyos tünetek, mint a prosztata megnagyobbodása, vagy az emésztőrendszeri rendellenességek, az 50 feletti férfiak egy részét már érintheti. A rendszeres orvosi szűrés sok idő, „macera” és valljuk be sokszor kellemetlen is, ezért sokan inkább kihagyják... A kockázata annak, hogy egyes betegségek rejtve maradnak az évek előrehaladtával viszont egyre növekszik és csak akkor derül ki, ha a tünetei megjelennek, felerősödnek.

A kisvizit csomagunkat azoknak állítottuk össze, akik halogatják az orvosi szűrést, de az otthon diszkréciójában már hajlandóak kontrollálni egészségi állapotukat.

Az éves ellenőrzéssel sokat tehet egészsége megőrzése érdekében. Korai felismeréssel a gyógyulási idő rövidíthető!

A Kisvizit férfiaknak csomagban a gyorstesztekre 10% kedvezményt adunk!

Rendelje meg az éves egészségügyi szűrőcsomagot, tesztelve prosztatáját és emésztőrendszerét időben! Ne feledje korai felismeréssel a gyógyulási idő csökken és az esélyek nagymértékben növekednek!

Kapcsolódó termék

  1. Cink
    Cink
    1 570 Ft
  2. Szelén
    Szelén
    1 470 Ft