Billenő Navigáció
Kosaram

Kisvizit csomag nőknek 20+

7 735 Ft

A Kisvizit női gyorsteszt csomagot kifejezetten 20 év feletti hölgyeknek állítottuk össze. A gyorstesztekkel kontroll alatt tartható az egészségi állapot, egyetlen csepp vérből azonnali eredményt adnak. Orvos nem szükséges hozzá, otthon elvégezhető.

  • A nők kb. 20%-a érintett vashiánnyal, melynek legfőbb tünetei a fáradtság, kedvetlenség, csökkent energiaszint, fejfájás, hajhullás.
  • A pajzsmirigy alulműködés szintén nőkre jellemzőbb probléma. A tünetek sokfélesége miatt könnyen félrevezető diagnózist kaphatunk, ami lassítja a gyógyulást. Árulkodó tünetek, amire figyelni érdemes: az indokolatlan hízás, fáradékonyság, koncentráció zavar, depresszió, a szem körüli-, nyaktájéki duzzanatok lehetnek.

Ne halogasson, tesztelje magát rendszeresen otthon gyorstesztjeink segítségével! Minél előbb derül fény egy esetleges rendellenességre a kellemetlen panaszok annál hamarabb megszüntethetők.

A Kisvizit nőknek csomagban a gyorstesztekre 10% kedvezményt adunk!

Kisvizit női gyorsteszt csomagunkkal egyszerűen diagnosztizálható a vashiány és a pajzsmirigy alulműködés egy csepp vérből. Teszteld magad otthon, kényelmesen, időben!

Kapcsolódó termék