Tájékoztatjuk, hogy a honlap ún. cookie-kat használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. - Adatvédelmi nyilatkozat - Rendben
Billenő Navigáció
Kosaram

Kisvizit csomag nőknek 20+

6 800 Ft

Kisvizit női gyorsteszt csomagot kifejezetten 20 év feletti hölgyeknek állítottuk össze. A gyorstesztekkel kontroll alatt tartható az egészségi állapot, egyetlen csepp vérből azonnali eredményt adnak. Orvos nem szükséges hozzá, otthon elvégezhető.

A nők akár 20%-a is vashiánnyal érintett, melynek legfőbb tünetei a fáradtság, kedvetlenség, csökkent energiaszint, fejfájás, hajhullás. A pajzsmirigy alulműködés szintén nőkre jellemzőbb probléma. A tünetek sokfélesége miatt könnyen félrevezető diagnózist kaphatunk, ami lassítja a gyógyulást. Árulkodó tünetek, amire figyelni érdemes: az indokolatlan hízás, fáradékonyság, koncentráció zavar, depresszió, a szem körüli-, nyaktájéki duzzanatok lehetnek.

Ne halogasson, tesztelje magát rendszeresen otthon gyorstesztjeink segítségével! Minél előbb derül fény egy esetleges rendellenességre a kellemetlen panaszok annál hamarabb megszüntethetők.

A Kisvizit nőknek csomagban a gyorstesztekre 10% kedvezményt adunk!

Kisvizit női gyorsteszt csomagunkkal egyszerűen diagnosztizálható a vashiány és a pajzsmirigy alulműködés egy csepp vérből. Teszteld magad otthon, kényelmesen, időben!

Írja le saját véleményét
Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Kérem, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon

Kapcsolódó termék