Tájékoztatjuk, hogy a honlap ún. cookie-kat használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. - Adatvédelmi nyilatkozat - Rendben
Billenő Navigáció
Kosaram

IMMUN TURBÓ Csomag

17 480 Ft

Teljeskörű téli felkészítés az immunrendszernek

 • CD-1000  (100 db): a környezeti hatások kompenzálására és a napfény pótlására
 • EveryOne multivitamin (90 db): 27-féle összetevő az optimális vitamin- és ásványianyag-szintért
 • ProbFlora (120 db): a bélflóra egészségéért
 • Lecithin (100 db): esszenciális zsírsav az immunsejtek támogatására
 • BioFlavone-C (100 db): a vitaminok és tápanyagok jobb felszívódásáért
 • Cink (100 db): a nátha tüneteinek gyors enyhítésére 

A csomag egy embernek három hónapra elegendő.

Turbózd fel immunrendszered az influenzaszezonra!

Ráadásul spórolhatsz is: a vitaminokat az IMMUN TURBÓ csomagban 10%-kal kedvezőbb áron kapod, mint külön-külön!

IMMUN TURBÓ vitamincsomag

Az immunrendszer full extrás felkészítése az influenzaszezonra

Mivel támogathatod az immunrendszered? 

1. Táplálkozz kiegyensúlyozottan!

Nincs jól működő immunrendszer megfelelő tápanyagellátás nélkül. Habár a gyors- és készételekben kellő mennyiségű energia van, vitamintartalmuk alacsony. Táplálkozz tudatosan, hogy szervezeted megkapja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat!

2. Igyál eleget!

Persze elsősorban vizet. Ha úgy érzed, mintha a tiszta víz nem oltaná a szomjod, ízesítsd citrommal, vagy próbálj ki egy-egy gyógyteát! A menta, málnalevél, citromfű kellemes ízű és jótékony is. És ne várd meg a szomjúságérzet jelentkezését! Az már a szervezet vészjelzése!

3. Sportolj rendszeresen!

A rendszeres mozgás fokozza a szív és a tüdő teljesítő képességét, csökkenti a vérnyomást, a vérzsírt, a vércukorszintet, és persze segít megelőzni, eltüntetni a túlsúlyt. A gyorsabb anyagcsere gyorsabb regenerálódást és méregtelenítést is jelent. Ilyen alapokra már lehet immunrendszert építeni.

4. Aludd ki magad!

Persze van, akit nem kell külön bíztatni az alvásra, de jó ha tudod, hogy napi 7-8 órára legalább szüksége van a szervezetednek. Alvás közben regenerálódnak a sejtjeid, zajlik a méregtelenítés és az emlékek elraktározása.

5. Tartózkodj friss levegőn!

Az oxigénben gazdag levegő átmossa a tüdődet, tisztítja véredet. A természetben nem csak tested, de lelked is energiával töltődik. 

6. Moss kezet, de ne vidd túlzásba a fertőtlenítést!

Antibakteriális kézmosók helyett elég az egyszerű szappan is. A túl steril környezetben élők szervezete érzékenyebb a fertőzésekre, mert nem alakul ki a megfelelő ellenálló képességük. Így könnyebben megbetegednek, amint olyan helyre mennek, ahol a megszokottól eltérő mikroflórával találkoznak.

Hogyan segít az IMMUN TURBÓ Csomag?

D-vitamin: ami télen hiánycikk

Szervezetünk a téli időszakban általában hiányt szenved D-vitaminból, mivel napfény hatására tudja előállítani. A D-vitamin szabályozza a csontok növekedését, fejlődését, felépítését és helyreállítását, valamint a kalcium és foszfor vékonybélből történő felszívódását.
Az immunrendszer első számú védőit, a T-sejteket is a D-vitamin aktiválja. (A T-sejtek azok a sejtek, amelyek felkutatják szervezetünkben a betolakodó vírusokat és baktériumokat, majd megsemmisítik azokat.) Így ha a szervezetben D-vitamin hiány lép fel, immunrendszerünk védelme is megbillen.

 

C-vitamin: védekező rendszered bástyája

Védekező rendszerünk működése szempontjából a C-vitamin kiemelt szerepet tölt be. Serkenti a fehérvérsejtek működését, és a sejtek falát is erősíti, így a kórokozók nehezebben hatolnak át rajtuk. Enyhe antibiotikus hatása van: egyes baktériumok elpusztulnak a jelenlétében.

Ebből a vitaminból igényel a legtöbbet a szervezetünk, a többiből a szükséglet meg sem közelíti ezt a mennyiséget.

 

 

Probiotikumok: immunrendszered épsége nagyrészt rajtuk múlik

Ők alkotják az immunrendszer kb. 70%-át. Elősegítik a bélnyálkahártya felszínén található immunanyag, az immunglobulin A (IgA) termelődését. Ez a vérben termelődő fehérje a legfontosabb védekező tényező azokkal a vírusokkal és baktériumokkal szemben, melyek a vérben és más váladékokban vannak jelen. (ilyenek például a nátha és az influenza vírusai is)
Gátolják a kórokozó baktériumok megtelepedését és szaporodását, valamint gyulladáscsökkentő anyagokat termelnek. Segítik bizonyos vitaminok, pl. a K-vitamin, bizonyos B-vitaminok (pl. B12) és a folsav, termelését, ezzel is hozzájárulnak az egészséges immunrendszer létrehozásához.

Multivitamin: mikrotápanyagok nélkül nincs jó működés

A vitaminok nagy részének előállítására nem képes szervezetünk, ezért csak külső forrásból fedezhetjük az igényt. Multivitaminok használatával hozzájuthatunk az alapvető vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, és immunrendszerünket is erősítjük. A komplex készítményekben a különböző összetevők egymás felszívódását is segítik.

Cink: a nátha tüneteinek gyors enyhítésére

A cink nagy jelentőséggel bír az immunrendszer épségének megőrzésében. Hiánya esetén az immunrendszer központja, a csecsemőmirigy állománya csökken. Ha túl kevés a cink, akkor az immunsejtekből, amelyek felelősek a szervezetben állandóan előforduló kórokozók elpusztításáért, kevesebb képződik.
A cink - egy megfázás kialakulásának kezdetén használva - a betegség lefolyását lerövidíti.

Lecitin: nélküle nincs immunsejt

A lecitin egy létfontosságú természetes anyag, melyre minden sejtnek szüksége van, részt vesz az immunrendszer működésében és valamennyi testfunkcióban.

 

Bioflavonoidok: ami a felszívódáshoz kell

A flavonoidok sokféle kedvező tulajdonságaik miatt a legnépszerűbb növényi antioxidánsok közé tartoznak. A flavonoidok C-vitaminnal való szinergikus együttműködése nagymértékben hozzájárul az immunrendszerünk hatékony működéséhez.

Mit tartalmaz az IMMUN TURBÓ Csomag?

 • CD-1000  (100 db): a környezeti hatások kompenzálására és a napfény pótlására
 • EveryOne multivitamin (90 db): 27-féle összetevő az optimális vitamin- és ásványianyag-szintért
 • ProbFlora (120 db): a bélflóra egészségéért
 • Lecithin (100 db): esszenciális zsírsav az immunsejtek támogatására
 • BioFlavone-C (100 db): a vitaminok és tápanyagok jobb felszívódásáért
 • Cink (100 db): a nátha tüneteinek gyors enyhítésére 

Nem engedhetsz meg magadnak több hét betegállományt?

Turbózd fel immunrendszered az influenzaszezonra!