Billenő Navigáció
Kosaram

Halál a konyhában

2 520 Ft
  • A könyv az élelmiszer-biztonság alapvető kérdéseivel, ezek hátterével és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik.

  • Számba veszi a húsban, halban, tojásban, tejben és tejtermékekben, a felvágottakban, kolbászokban és egyéb húsipari termékekben előforduló szennyeződéseket és ezek egészségünkre gyakorolt hatásait. Leírja a modern állattartás és élelmiszer-feldolgozás hátulütőit, az intenzív növénytermesztés árnyoldalait, és a biogazdálkodás mibenlétét.

  • Tanácsokat ad a fogyasztói önvédelemre, hogyan tudjuk a legjelentősebb szennyező forrásokat elkerülni, mit kell tekintetbe vennünk vásárlásainkkor.

Halál a konyhában bővebben

A könyv az élelmiszer-biztonság alapvető kérdéseivel, ezek hátterével és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik. Számba veszi a húsban, halban, tojásban, tejben és tejtermékekben, a felvágottakban, kolbászokban és egyéb húsipari termékekben előforduló szennyeződéseket és ezek egészségünkre gyakorolt hatásait.

Leírja a modern állattartás és élelmiszer-feldolgozás hátulütőit, az intenzív növénytermesztés árnyoldalait, és a biogazdálkodás mibenlétét.

Tanácsokat ad a fogyasztói önvédelemre, hogyan tudjuk a legjelentősebb szennyező forrásokat elkerülni, mit kell tekintetbe vennünk vásárlásainkkor.

A Der Spiegel szerint a könyv "riasztólövés" ételeink és környezetünk szennyezettségére vonatkozóan.

A könyv adatai:

Írta: Eva Kapfelsperger, Udo Pollmer
Kiadó: Kétezeregy Kiadó
Oldalak száma: 388
Kiadás: 2008
Keménytáblás borító