Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyermekorvos nélkül

Ár:
2.650 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
  • A könyv gyakorlati gyermekgyógyászati tanácsadó szülők és leendő szülők részére.
  • Ajánljuk minden olyan gyakorlott és kevésbé gyakorlott szülőnek, aki az enyhébb betegségeknél nem szeretne azonnal a gyógyszeres dobozhoz nyúlni, hanem természetesebb úton gyógyítaná meg gyermekét.

Leírás

A könyv gyakorlati gyermekgyógyászati tanácsadó szülők és leendő szülők részére. Segítségével a szülők maguk is egyértelműen meg tudják állapítani, mikor van szükség orvosi beavatkozásra és mikor nincs. A könyv ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre és az embert mint egészet szemléli, akire hatással vannak már a születése előtti események, továbbá a táplálkozása és a környezete.

Vajon ki ne ismerné a viccet, mi szerint a nátha, ha kezelik egy hétig tart, kezelés nélkül hét napig? A nátha ugyanis egyike azon szép számú betegségeknek, amelyeket a mai orvostudomány nem tud gyógyítani, ám néha mégis úgy tesz, mintha megkísérelné.

Ez a jelenség a felnőttkor és a gyermekkor betegségeivel kapcsolatban egyaránt tapasztalható. A gyermekkori betegségek több mint 95 százaléka magától meggyógyul és nem igényel orvosi ellátást. Következésképpen a gyermekorvosok által felírt gyógyszerek csakúgy, mint a gyermekeken végrehajtott sebészeti beavatkozások 90 százaléka szükségtelen, és számos kockázatot rejt magába.

A gyermekorvosok idejük nagy részét arra fordítják, hogy a szülőt megnyugtassák. Bár a gyermek ritkán szorul kezelésre, mégis terápiában részesítik, aminek a gyermek viseli a következményeit és a szülő az, akinek mindettől "enyhül" az állapota. Dr. Robert S. Mendelsohn ismert kritikusa az orvosi szakmának. Véleménye szerint egészségünket legjobban a minket kezelő orvosok veszélyeztetik, mivel a modern orvostudomány módszerei csak ritkán működnek, és gyakran sokkal veszélyesebbek, mint azok a betegségek, amelyeket állítólag diagnosztizáltak és kezelni akarnak.

Ajánljuk a könyvet minden olyan gyakorlott és kevésbé gyakorlott szülőnek, aki az enyhébb betegségeknél nem szeretne azonnal a gyógyszeres dobozhoz nyúlni, hanem természetesebb úton gyógyítaná meg gyermekét.

A könyv adatai:

Kiadó: Kétezeregy Kiadó

Kiadás éve: 2008

Terjedelem: 330 oldal

Kötés: puhatáblás, ragasztókötött

Keresés