Billenő Navigáció
Kosaram

Gránátalma koncentrátum®

3 950 Ft

Gránátalma koncentrátum szerves szelénnel dúsítva, 100% immunvédelem, 100% sejtvédelem, 100% gránátalma. Már 3 éves kortól fogyasztható!

Elsősorban a gyümölcs belsejében található magok préselésével nyert koncentrátumot használják fel, a benne lévő értékes antioxidánsok miatt, ehhez adják a gyümölcshús levét és a szerves szelént.

Gránátalma koncentrátum hozzájárul az:

   • immunrendszer egészségéhez,

   • belső gyulladások csökkentéséhez,

   • sejtjeink védelméhez,

   • támogatja a szívet és érrendszert,

     

 

Specchiasol® Gránátalma koncentrátum, szerves szelénnel

A gránátalma összes jótékony antioxidánsa egyetlen palackban, hozzáadott cukor és színezék nélkül. Elsősorban a gyümölcs magjainak kifacsarásából nyert koncentrátumot használják fel, ehhez adják a gyümölcshús levét és mindezt még organikus szelénnel is dúsítják, hogy fokozzák az antioxidáns tulajdonságokat.

Hozzájárul az immunrendszer egészségéhez, sejtjeink védelméhez és támogatja a szívet és érrendszert. Már 3 éves kortól!

 

*Illatbeli jellemzők: enyhén kénes illat, ami a hozzáadott organikus szelénnek (L-szelenometionin) köszönhető. 2018.11. hótól ez a kiemelkedő felszívódású szelén található a palackokban.

*Íz jellemzők: enyhén savanykás íz, amit a termék annak köszönhet, hogy az, nem csak a gyümölcs húsát, de a gyümölcs magjából nyert sajtolást is tartalmazza, a magasabb antioxidáns tartalom elérése érdekében. Terméstől függően, enyhén változtathat a termék ízén.

*Színbeli jellemzők: telt, sötét bordó.

Megjegyzés: Az íz, az illat és színbeli eltéréseket képesek lennénk mesterségesen befolyásolni, azonban tudatosan nem teszünk így, hiszen az a hatóanyag tartalom és az élettani tulajdonságok rovására menne.

**Hozzáadott cukor és színezőanyag nélkül!

 

Összetevők: Gránátalma gyümölcs lé, savanyúság szabályzó (citromsav), tartósítószer kálium szorbát, nátrium benzoát,  gránátalma aroma, organikus szelén (L-szelenometionin) 

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 
A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

A Specchiasol® a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert. A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy mivel a Specchiasol® gránátalmalé természetes termék, íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmény természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. Tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében a Specchiasol® opálos PET palackot használ.