Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
77.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs készleten

A GKS 100 generátor előnyei:

 • kiváló minőségű ezüst kolloid egyszerűen, saját otthonunkban
 • a vele készített ezüst részecskék mérete nagyon kicsi, így lehet a leghatékonyabb a gombák, baktériumok és vírusok megsemmisítése.

Készíts minőségi ezüst kolloidot, olyan készülékkel, amelyik magas minőségű és ezüsttartalmú kolloidot készít, és a legoptimálisabb hatás érdekében, rendkívül kisméretű ezüst részecskéket hoz létre. A GKS 100 generátor segítségével mindez könnyedén megoldható otthonunkban!

Leírás

GKS 100 nano ezüst kolloid generátor

A GKS 100 ezüst generátorral kiváló minőségű ezüst kolloidot gyárthatunk, magas ezüst tartalommal. A gép által előállított ezüst részecskék csupán 3 - 5 nanométer nagyságúak. 
A GKS 100 generátorral a kolloid ezüst gyártása időben hosszabb, mint más generátoroknál, viszont a minősége éppen ezért kimagasló.

A GKS 100 generátor előnyei:

 • kiváló minőségű ezüst kolloid egyszerűen, saját otthonunkban
 • a vele készített ezüst részecskék mérete nagyon kicsi, így lehet a leghatékonyabb a gombák, baktériumok és vírusok megsemmisítése.

Miért használandó az ezüst?

Több ezer éve, hogy az ezüstöt használja az emberiség. Már az ókorban ismerték az ezüst antibakteriális hatását. A középkorban a pestis ellen védekeztek vele. A kínai császárok ezüst pálcikákkal ettek, utazók ezüstpénzt dobtak a vizes palackokba, hogy vizük ne menjen tönkre, mivel az ezüst csírátlanította azt. Ezüstöt használtak sebek gyógyulásának elősegítésére is, amiről már Hippokratész, az orvostudomány megalapítója is megemlékezett.

A modern orvostudomány a mai napig használja az ezüstöt eszközeik bevonására. Nagy előnye, hogy a baktériumoknál nem alakul ki ezüst rezisztencia, és már rendkívül kis mennyiségben is hatásos. Az ezüst számos sejtre hat, így a baktériumokra, gombákra, vírusokra egyaránt. Az ipar is használja az ezüstöt különböző termékeinél, pl. jól kihasználható az ezüst antibakteriális hatása az élelmiszeriparban, pl hűtőszekrények belsejében. A textilipar is készít pl. ezüst szálas zoknikat, ágyneműket, stb.

Az ezüst egy erős, természetes antibiotikus szer, melyet évezredek óta használnak. A kolloid ezüst katalizátorként működik. Minden tesztelt gombára-, baktériumra, véglényre, parazitafajtára, és sok vírusra nézve mérgező hatású. Hatékonyan bénítja meg azokat az enzimeket, melyeket oxigén felhasználó anyagcseréjük során használnak, így megfulladnak. A primitív életformák legerősebb ellenszere, erősebb, mint bármilyen kémiai fertőtlenítőszer! Nem ismert, hogy ellenálló rezisztens törzs alakult volna ki ellene! A GKS 100 ezüstkolloid generátor működése A GKS 100 ezüstkolloid generátor pontosan időzített intervallumokat használ, amikkel az ezüst elektródákon ugrásos pólusváltást idéz elő. Az elektródák 99, 99% tiszta ezüstből készülnek. Az elektródákhoz a gyártó nemzetközileg elismert tisztasági tanúsítványt mellékel.

Mi biztosítja a legjobb minőséget?

A szemcsenagyságot meghatározza az áramkörben kialakuló áram erőssége. A fent említett idő intervallumokkal párosulva egy nagyon pontos és konstans áram terheléssel az elektródákon, ami automatikusan és folyamatosan változik a kolloid oldat ezüsttel való telítettsége folytán. Így tudunk kiváló minőségű kolloidot készíteni a GKS 100 generátorral! Tehát a részecskék nagysága a feltételek betartásától függ, amelyeket a kolloid ezüst gyártásánál pontosan követni kell!

A gép használata:

A kolloid ezüst gyártása a GKS 100 generátorral nagyon egyszerű. Egy 0,3 - 1 liter űrtartalmú ezüst kolloid generátorüvegedényt alaposan öblítsünk ki desztillált vízzel (!!!), majd töltsük fel szintén desztillált vízzel! Az ezüst elektródákat, melyeket előzőleg gondosan desztillált vízzel leöblített, illessze a generátor csatlakozójába! A generátort a beillesztett elektródákkal rakja az üveg szélére (lásd a képen)! A generátor csatlakozójába illessze be a tápegységet, majd a tápegység dugvilláját csatlakoztassa a hálózati konnektorba. Amikor az „ON” piros kijelző lámpa elkezd világítani, a kolloid ezüst gyártása elkezdődött. A gyártási folyamat körülbelül 6-14 óra után automatikusan befejeződik (idejét a víz mennyisége-, hőmérséklete-, minősége befolyásolja), amit a zöld kijelző lámpa felvillanása jelez. A folyamatot a desztillált víz felmelegítésével lehet felgyorsítani (max. 45 Celsius fokra).
A kolloid ezüst koncentrációja ebben az esetben kb. 20 ppm. Az elkészült oldatot ajánljuk még átszűrni egy egyszerű kávé szűrőpapíron!

Kiváló minőség

Az így gyártott kolloid ezüst kitűnő hatású a kórokozó mikroorganizmusok megsemmisítésére, hatékonyság vesztese minimális még hosszabb tárolás esetén is! A kiváló minőségű kolloid nanoezüst sikeres gyártási feltétele a víz tisztaságában és az ezüst elektródák anyagának tisztaságában rejlik. Figyelem: azon generátorok, melyek a kolloid ezüstöt néhány perc, vagy óra alatt állítják elő, nem képesek magas minőségű oldatot készíteni, és az így gyártott oldat hatékonysága nagyon korlátozott! Ha teljes sötétségben átvilágítja a kolloid ezüstöt a lézeres mutatóval, a látható lézer csík mutatja a kolloid ezüstben a finom nyomot. Ez a finom nyom pontosan a gyártott kolloid magas minőségét mutatja. Ezt a jelenséget TYNDALL hatásnak nevezik, és az egyik fontos eszköze a kolloid ezüst minőség mérésének. 

Miért olyan fontos az ezüst részecskék mérete?

 • Az ezüst kolloidok egyik legfontosabb minőségi jellemzője az oldatban lévő ezüstrészecskék nagysága. 
 • Minél kisebbek a részecskék, annál nagyobb a teljes térfogatban az azonos koncentráció (ppm) és annál nagyobb a hatékonysága a kórokozók ellen.

Az ezüst kolloid tárolása:

A kész kolloid ezüstöt sötét üvegben, fénytől, hőtől védett helyen kell tárolni és úgy, hogy ne érintkezzen az erős elektromágneses mező forrásaival (számítógép, televízió, mobil telefon, mikrohullámú sütő stb.)

Az elektródák karbantartása:

Az elektródákat használat után mindig töröljük meg papírtörlővel. Az elektródákat csak mechanikusan tisztítsuk, soha ne folyékony tisztítószerekkel. Ehhez a karbantartáshoz kiválóan illik egy egyszerű edénymosásra használt szivacs durva felülettel. Azokat az elektródákat, melyeket a kolloid gyártására használunk, közvetlenül a használat előtt öblítsük le desztillált vízzel!

A készlet tartalma:

 • GKS 100 generátor
 • 2 db elektrórda
 • hálózati csatlakozó
 • lézeres lámpa
 • barna hordozótáska

Származási hely: Csehország

Garancia: 2 év

Készítsd el Te is minőségi ezüst kolloidod, olyan készülékkel, amelyik magas minőségű és ezüsttartalmú kolloidot készít, és a legoptimálisabb hatás érdekében, rendkívül kisméretű ezüst részecskéket hoz létre. A GKS 100 generátor segítségével mindez könnyedén megoldható otthonodban!

Keresés