Billenő Navigáció
Kosaram

Fermentált Papaya koncentrátum

5 750 Ft

Sokaknak jelent égető problémát a gyomorsav túltengése vagy hiánya a reflux, az IBS, és a Crohn-betegség.

Gyomorsav hiányában is lehetővé teszi a tökéletes emésztést, legyen az :

  • Bélhurut

  • Utazási betegségek

  • Helicobacter pylori

  • Gyomorgyulladások és fekélyek

 

Fermentált papaya koncentrátum jól kezeli a szélsőséges emésztési panaszokat, legyen az székrekedés vagy hasmenés.

Segíthet a:

  • gyomor és a belek gyulladásos folyamatainál,

  • gyomor elnehezedés érzése és gyomortáji felfúvódásnál,

     

Diétás kiegészítőként is iható, hiszen elősegíti a fehérjék, zsírok és a cukrok emésztését függetlenül a gyomorsav mennyiségétől.

Mi megerjesztettük a papayát így kaptunk egy enzimekben és hasznos bélbaktériumokban gazdag koncentrátumot, amihez antioxidánsokban dús Nonit is töltöttünk.

Az erjesztett papaya koncentrátum alapját a papaya enzimei, mint papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a Noni és főként az erjesztés során termelődő Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktériumok képezik. Íze különlegesen finom.

A gyártó

A Specchiasol® gyógynövények és gyógyhatású termékek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.
A Specchiasol® az előírt normákat túllépve folytat kutatásokat, melyeket dokumentálnak a tudományos szakma felé. Kutatásaik segítik feltárni a gyógynövényekre vonatkozó, még meg nem értett összefüggéseket. A Specchiasol® a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert.  A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy természetes termékei íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmények természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés. Ez azonban nem befolyásolja a termékek minőségét. Tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében a Specchiasol® opálos PET palackot használ.

Összetevők: Papaya (Carica papaya L.) gyümölcs fermentum, Papaya gyümölcspép  (Carica papaya L.), gyümölcscukor, Noni (Morinda citrifolia L.) gyümölcslé, tartósítószer: kálium-szorbát, nátrium-benzoát,  savanyúságot szabályzó: citromsav, természetes papaya és ananász aroma

Hatóanyagok a napi adagban

/ 15 ml

/ 30 ml

Fermentált papaya lé

12,75 ml

25,5 ml

Noni gyümölcs lé

0,75 ml

1,5 ml

 

Figyelmeztetés: Fogyasztás előtt felrázandó! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott.
Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék kisgyermek elől elzárva tartandó! Felbontás után hűtve tárolandó, és egy hónapon belül elfogyasztandó. A készítmény természetes voltából eredően üledékképződés előfordulhat, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. A készítmény színe, íze, állaga termékenként változhat.

Tárolás:  Száraz, hűvös helyen tartandó.
Minőségét megőrzi: a jelzett hónap végéig (nap/hó/év)