Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Veszélyesek lehetnek az izzadásgátló dezodorok?

Az izzadást gátló dezodorok nagy része olyan anyagokat tartalmaz, melyek eltömítik a pórusokat, és gátolják a méreganyagok távozását. A bőrbe épülve pedig komoly betegség forrásai is lehetnek. Olvasd el, mire érdemes figyelni dezodor vásárlásakor!

Az izzadás a vele járó összes kellemetlenségével együtt mindannyiunk számára kínos érzés! Nem csak a szagok, de a ruha nedvesedő foltosodása sem egy vonzó jelenség. Fontos tudnunk azonban, hogy pozitív hozadéka is van, még ha rögtön nem is érzékeljük. A verejtékezés egy természetes folyamat, mellyel a test szabályozza a hőmérsékletet, egyensúlyban tartja a só- és vízháztartást, és méregtelenít.

Hogyan gátolja az izzadást a dezodor?

Az izzadást gátló dezodorok nagy része alumínium származékot tartalmaz. Az alumínium nem csökkenti az izzadást, csak eltömíti a pórusokat, és megakadályozza, hogy bőröd lélegezzen. Így ezek a fontos mirigyek, melyeknek kitüntetett szerepük van a méreganyagok kiválasztásában és az öntisztulásban, gyakorlatilag működésképtelenné válnak. Ha a méreganyagok nem tudnak távozni a szervezetből, felhalmozódnak, ami később több komoly betegség forrása is lehet.

Milyen betegséget okozhatnak az alumíniumot tartalmazó dezodorok?

Egyes kutatások arra világítanak rá, hogy az alumíniumos dezodorok használata összefüggésbe hozható a mellrák kialakulásával. A mellrákos sejtekben ugyanis nagy arányban alumínium származékot találtak. A dezodorokban található alumínium lerakódik, felhalmozódik a mell szöveteiben, ezáltal növelheti a mellrák kialakulásának kockázatát. A felesleges méreganyagokkal készült dezodorok helyett választhatunk természetes, natúr kozmetikumokat is!

Mit használj izzadás ellen?

A WTN Természetes dezodor nőknek ill. férfiaknak alumínium-származékoktól mentes és természetes módon csökkenti az izzadást. Összehúzza a pórusokat, elnyeli és semlegesíti a kellemetlen szagokat, fertőtleníti a bőrt és hidratálja is. Olyan nagyszerű növényi hatóanyagokat tartalmaz, mint a teafa, aloe vera, zsálya és kamilla!

  • 100%-ban természetes hatóanyagok
  • nem akadályozza a tested méregtelenítő folyamatait
  • a hatékony gyógynövény és illóolaj kombinációk tompítják az izzadás mértékét és megszüntetik a kellemetlen szagokat
  • óvja és ápolja bőröd és egészséged
  • nem hagy foltot a ruhán

Légy vonzó és magabiztos egész nap!

És nem csak dezodorként használhatod!

  • Bármilyen szaggal (pl. cigarettafüst) átitatódott ruhát szagtalanít.
  • Lábszagra, izzadt láb ápolására szintén hatékony.
  • Erős fertőtlenítő komponensei miatt akár pattanásos bőrfelületek helyi fertőtlenítésérére is alkalmazható.
  • Ha már megizzadtál, fújd be magad újra. A meglévő izzadságszagot is semlegesíti.

Természetes dezodor
nőknek

Természetes dezodor
férfiaknak

Használj Te is természetes dezodort, megőrizve vele egészséged!

Keresés