Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hogyan épülhetsz fel gyorsan a betegségből?

 

Támad a betegség

képregény

Elkeseredett küzdelmet vív a szervezeted a kórokozókkal, kénytelen vagy segítséget hívni

... az antibiotikum kegyetlenül leszámol a bacikkal - jóval és rosszal egyaránt

Ki kell pucolni a bélrendszered.
Segít az Enterosgel!

Tiszta a terep, Acidophilus a jó bacik királya segít újjáépíteni a bélflórádat

Ezzel a párossal újra erős vár lesz az immunredszered!

 

Belegondoltál, hogy betegség után, különösen ha antibiotikumra is szükséged volt, mennyi elpusztult kórokozó, jó és rossz baci marad a bélrendszeredben? Kész csatatér!

Enterosgel - a takarító

Az Enterosgel olyan innovatív orális szuszpenzió, amely „kis szivacsként” halad keresztül a bélcsatornán, megköti a méreganyagokat, káros baktériumokat, vírusokat és parazitákat és kb. 7 óra múlva távozik a szervezetből. Tehermentesíti a szervezetet, ezáltal erősíti az immunrendszert és könnyebbé válik a tápanyagok, vitaminok felszívódása is. Ráadásul úgy segít rendet tenni a betegség után, hogy a jó baktériumokat nem bántja! Kezdd el a tisztítókúrát most!

Acidophilus - a felmentősereg 

A Lactobacillus Acidophilus a szervezetedben legnagyobb számban előforduló jótékony baktérium. Számos jó tulajdonsága mellett segíti az anyagcserét, megakadályozza a rossz bacik és a gombák elszaporodását, gyulladásgátló és immunanyagokat is termel, ezért létfontosságú, hogy nagy mennyiségben legyen jelen a bélflóránkban. Sajnos az antibiotikum az Aciophilust sem kíméli, betegség után mindenképp pótolni kell.

Egyetlen kapszula Vitamin Station Acidophilus 2 milliárd aktív baktériumot tartalmaz, melyek legalább 5 napig képesek életben maradni a szervezetedben.

Erősítsd meg a védekezőrendszered mielőbb!

 

Keresés