Billenő Navigáció
Kosaram

ErbaVita® LietoSON - alkoholmentes Relax csepp 50ml

2 670 Ft

100%-ban természetes termék, ami kihasználja az ősidők óta jól ismert gyógynövények szinergikus hatásait.
A termék golgotavirág, galagonya, citromfű, macskagyökér és hársfavirág kivonatait tartalmazza B6-vitaminnal kombinálva.

LietoSon csepp szinergikus gyógynövénykivonatai oldják a feszültséget, idegességet, szorongást és elősegítik a pihentető mélyalvást. Hozzájárulnak a mentális jóllét kialakításáahoz, ami még azokat is oldja akik hajlamosak sokat gondolkodni. A formula alkoholmentes , ami már 3 éves kortól fogyasztható.

LietoSON csepp kihasználja a népi gyógyászatból régóta ismert relaxáló és mentális egészséget támogató gyógynövényeket, mint galagonya, golgotavirág, citromfű levél, hársfavirágzat, macskagyökér – és ezen gyógynövények szinergiáját. Jelentése: ha ezeket az összetevőket nem külön – külön, hanem együtt és megfelelő arányban fogyasztjuk, akkor erőteljesebb élettani hatást érhetünk el.

A csepp gyógynövény kivonatai segítik az idegrendszer szerkezeti működését és épségét, amit a túlzott stressz könnyen kikezd. Hozzájárul az álmatlanság és pszichomotoros nyugtalanság kiegyensúlyozásához. Eloszlatják a rosszkedvhez köthető nyugtalanságot, szorongást, ami csökkenti az alvás mennyiségét. Ezáltal az összetevők egy spirális folyamatot szakítanak meg, mely igen jellemző tünet együttes napjainkban.

Alkoholmentes tulajdonsága és a cseppentős adagoló különösen praktikussá teszi a termék használatát minden életkorban és minden helyzetben. A cseppek ízletesek és ez gyermekek és idősebbek számára is kellemessé teszi a főzet fogyasztását.

 

Összetevők:  Glicerin, Víz, Galagonya virág és levél koncentrált glicerines kivonata (D/E-4/1), Golgotavirág, Citromfű levél koncentrált glicerines kivonata (D/E-4/1), Hársfavirág száraz kivonata, Macskagyökér száraz kivonata, Ízesítő anyag, Piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin)

 

Hatóanyag a napi adagban     

mg /  napi adag/  40 csepp= 2,5 g (NRV%*)

  mg /  napi adag/ 60 csepp= 2,5 g (NRV%*)

Galagonya virág és levél koncentrált glicerines kivonata (D/E-4/1)

50 mg

150mg

Golgotavirág virágos hajtás és levél (D/E-4/1)

50 mg

150 mg

Citromfű levél koncentrált glicerines kivonata (D/E-4/1)

50 mg

150 mg

Hársfavirág száraz kivonata
5% flavonoid tartalomra titrálva

10 mg
0,50 mg

30 mg
1,5  mg

Macskagyökér száraz kivonata
0,8% valerián-sav  tartalomra titrálva

10mg
0,08 mg

30 mg
0,24 mg

B-6 vitamin

1,66 mg (119%)

5 mg (357 %)

 

Nem javasolt a termék használata várandósság és szoptatás idején.

Ne használd a terméket akkor, ha érzékeny vagy az összetevők bármelyikére.