Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
59.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs készleten

Elektroszmog elleni védelem

Miért érdemes megrendelni az épületharmonizálót?

 • Mert elnyeli a káros sugárzást kb. 20 méteres hatókörzetben.
 • Mert praktikus, nem igényel beszerelést.
 • Hatását az egész család, vagy egy nagyobb közösség, osztály is élvezheti.
 • Az Épületharmonizáló katalizátorként funkcionál, és harmonizálja a veszélyes EMF-hullámokat. Az Épületharmonizálóval és a harmonizálóchippel csökkenthetjük az elektroszmog által termlet szabadgyökök keletkezését.

Élj Te is olyan harmonizált otthonban, ahol minimálisra van csökkentve az elektromos készülékek okozta negatív sugárzások káros hatása!

Leírás

Épületharmonizáló

Mindennapi életünkben, akár a munkahelyet, akár az otthoni tartózkodást vesszük alapul, magától értetődik az elektromos készülékek használata. Ide tartoznak a számítógépek, háztartási gépek, a TV - rádió, a kommunikációs berendezések, stb...
Igaz, hogy ezek a készülékek jelentősen megkönnyítik mindennapjainkat, de érdemes tudni a minket érő élettani hatásokról is, amik nem csak akkor hatnak ránk, amikor használjuk ezeket, hanem többnyire kikapcsolt, vagy készenléti állapotukban is. Ez az elektroszmog.

Az elektroszmog negatív hatásairól számtalan tudományos vizsgálat született. Ezek összességében egy tényezőben egyetértenek: az emberi szervezet elektroszmog hatására káros stressz-hormonokat termel, amelyek a sejtaktivitást jelentősen zavarják, így az egész testre kihatással vannak.

Mi az elektroszmog?

Az elektromos áramot használó berendezések által kibocsátott elektromágneses sugárzás. Az elektromosság a nap 24 órájában körülvesz minket. Környezetünkben természetes körülmények között létrejövő és mesterségesen létrehozott elektromos és mágneses terek találhatóak.

Természetes források: Légkör, Föld, Nap, csillagok

Mesterséges források: elektromos áram előállításának, szállításának és felhasználásának berendezései, a hírközlés, távközlés, navigáció adatátvitel berendezései.

Az emberi szervezetet érő mesterségesen létrehozott elektromos és mágneses terek-, valamint rádiófrekvenciás sugárzások okozta terheléseket a elektroszmognak nevezzük.

Hosszú ideje tartó elektroszmog terhelés esetén a következő tünetek léphetnek fel:

 • alvási zavarok
 • kimerültség
 • fáradtság
 • fejfájás
 • pszichés zavarok
 • depresszió
 • magas vérnyomás
 • gyengülő immunrendszer
 • szívritmus zavarok

Milyen eszközök vannak egy átlagos háztartásban?

 • TV - Rádió (általában több)
 • mikrohullámú sütő
 • mobiltelefonok (személyenként 1-2 db)
 • vezeték nélküli telefon
 • számítógép (laptop)
 • GPS
 • egyéb elektromos eszközök (pl. hajszárító, konyhai gépek, szórakoztató elektronikai gépek stb)

Minden elektromos készülék elektromagnetikus sugárzást bocsájt ki magából. Ez a sugárzás az emberi szervezetet akár károsan is befolyásolhatja.

Miben segít az Épületharmonizáló?

Létezik megoldás, amely védeni tud bennünket ezektől a negatív hatásoktól a munkahelyünkön, vagy a saját négy falunk között. Az Épületharmonizáló segítségével az összes térben fellelhető negatív sugárzás harmonizálható. Hatótávolsága kb. 20 méter, és nem fogyaszt áramot.

Használata egyszerű:

Helyezd be bármelyik konnektor aljzatába az Épületharmonizálót, és hagyd ott! Egy áramkörre elegendő egyetlen Épületharmonizáló. Ha a lakásban szabályosan van bekötve a villamos hálózat, akkor a konnektorban a bal oldali lyuk a fázis. A legoptimálisabb működés érdekében az épületharmonizálót úgy kell bedugni, hogy a chip felfelé nézzen.

Hogyan működik az épületharmonizáló?

Az Épületharmonizáló katalizátorként funkcionál, és harmonizálja a veszélyes EMF-hullámokat. Az Épületharmonizálóval és a harmonizálóchippel csökkenthetjük az elektroszmog által termlet szabadgyökök keletkezését.

Épületharmonizáló természetgyógyász szemmel:

"Az Épületharmonizáló működési elve, a rezonáláson alapul. Csak olyan konnektorba dugjuk, ahol előtte kimértük a fázis helyét, mert nem mindegy hogy van az épületharmonizáló bedugva. Szabvány szerint a bal oldali lyuknál kellene lenni a fázisnak, de a tapasztalat szerint sokszor nem így van bekötve. Hosszabbító esetén is hasonló a helyzet, mérjünk mielőtt bedugjuk a konnektorba. A harmonizálót mindig az emblémával felfelé kell bedugni, illetve ennek megfelelően használni a hoszabbítót, elosztót. Ha így van bedugva, akkor azon a rezonátoron van a fázis, amelyik ennek következtében folyamatos rezonálásban van. Ha nem fázishelyesen helyezzük be, akkor is van minimális harmonizáló hatás, de akkor a 20 méter helyett csak 1-2 méterig tart a harmonizáció!

Elméletileg az 50 Hz-re gyártották, de szélesebb tartományban rezonál, amelyet a belső kiképzése tesz lehetővé. Magyarok mértük be, hogy a földsugárzás 7,83 Hz frekvenciáját is harmonizálja, de harmonizál még 500 Hertznél is, ugyanis nem a feszültség számít, hanem a frekvencia nagysága.A hatását radiesztéziailag is mértük, több lépcsőben, egymástól függetlenül is, de kineziológiai tesztekkel is igazolni lehet a pozitív hatásokat.

A legmeggyőzőbb igazolás kívülállók számára, Dr. László Mária és más orvosok által elvégzett vérkristály analízises vizsgálat. Valószínű ugyanezt az eredményt adná Dr. Masari Emoto vízkristály analízise is. Viszonylag egyszerű szerkezetnek tűnik, de különleges anyagok és félvezetők vannak benne és maga a rezonátor kiképzése és alakja is lényeges a hatás szempontjából. Ha szétcsúszna, vagy megsérülne, akkor jobb kicseréltetni, vagy pedig méréssel ellenőrizni, hogy jól működik-e a rezonálás, harmonizálás. Sokan, még a képzett elektromos szakemberek sincsenek a működési elvvel tisztában, hogy az adott hullámnak ellentétes hullámával semlegesíti az élőlényekre károsan ható frekvenciát, ugyanakkor magát a folyamatot nem változtatja meg. Kevesen tanulnak radisztéziát, bioenergetikát. A védő hatás azt jelenti, hogy a mérések szerint, a bedugás helyétől minden irányban 20-20 méterig tart az úgynevezett frekvencia-harmonizáló hatása. Ha árnyékolt helyen (Faraday-kalitka) van bedugva, akkor csak az árnyékolt térig tart a hatása, ha viszont az árnyékolt téren kívül van elhelyezve, akkor az árnyékolt területen belül nem mérhető, a harmonizáló hatás. Vasbeton falaknál, vasbeton födémeknél, földelt fémszerkezeteknél, azok elektromos szempontból való árnyékainál szintén nem mutatható ki számottevő harmonizáló hatás, csak ha kiérünk az árnyékolt térből és az a tér beleesik még a harmonizált épület hatótávolságába (kb. 20 méter).

Az eddigi személyes tapasztalataim nagyon jók, (nejem azóta tud jól aludni), de azok a paciensek, akik megvásárolták és használják, szintén igazolják, hogy megszűntek azok az egészségügyi panaszaik, amelyek korábban az elektroszmog, az elektrosztatikusság, az elektromágneses térerő, valamint a geopatikus sugárzások miatt keletkeztek. A panaszok megszűnésével mindenkinél beindultak a regenerációs folyamatok és a gyógyulás útjára léptek, melyet orvosilag is igazoltak. Ez közvetett hatás, de az is a harmonizálás hatásosságának egyik igazolása." Weixl Várhegyi László

Miért érdemes megrendelni az épületharmonizálót?

 • Mert elnyeli a káros sugárzást kb. 20 méteres hatókörzetben.
 • Mert ez is része a betegség megelőzésnek.
 • Mert praktikus, nem igényel beszerelést.
 • Mert hatását az egész család, vagy egy nagyobb közösség, osztály is élvezheti.
 • Mert katalizátorként funkcionál, és harmonizálja a veszélyes EMF-hullámokat. Az Mert az épületharmonizálóval és a harmonizálóchippel csökkenthetjük az elektroszmog által termlet szabadgyökök keletkezését.

Az Épületharmonizáló nem fogyaszt áramot. A termék származási helye: EU (Németország)

Élj Te is olyan harmonizált otthonban, ahol minimálisra van csökkentve az elektromos készülékek okozta negatív sugárzások káros hatása! Jó egészséget kívánunk!

Keresés