Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Gyorsteszt a D-vitamin koncentráció vizsgálatára

  • Pillanatok alatt tesztelheted immunrendszered állapotát
  • Egyszerű használat
  • Megbízható eredmény 1 csepp vérből azonnal
  • Svájci minőség

Tudd meg, hogy csontjaid és immunrendszered megfelelő ellátásban részesülnek-e!
Győződj meg róla, hogy szükséges-e D-vitamint szedned!

Leírás

D-vitamin gyorsteszt

Gyorsteszt a D-vitamin koncentráció vizsgálatára

  • Pillanatok alatt tesztelheted immunrendszered állapotát
  • Megbízható eredmény
  • Svájci minőség

A D-vitamin a zsírban oldódó szekoszteroidok azon csoportja, amelyek felelősek a bélben a kalcium, vas, magnézium, foszfát és cink felszívódásának növeléséért. A 25-hidroxi-D-vitamin (beleértve a D2-t és a D3-ot) vérkoncentrációját tekintik a legjobb mutatónak a D-vitamin szintet illetően.

A D-vitamin hiánya világszintű probléma. A D-vitamin hiányhoz kapcsolódó egészségügyi kockázatok sokkal súlyosabbak, mint azt korábban gondoltuk. A vitaminhiány különféle súlyos betegségekhez kapcsolódik: osteoporosis, osteomalacia, szklerózis multiplex, szív- és érrendszeri betegségek, terhességi szövődmények, cukorbetegség, depresszió, stroke, autoimmun betegségek, influenza, különböző rák típusok, fertőző betegségek, alzheimer, elhízás, nagyobb halálozási esély, stb., ezért a D-vitamin szint kimutatása „orvosilag szükséges szűrővizsgálatnak” tekinthető és a megfelelő szint fenntartása nemcsak a csontok egészségét segíti, de az általános egészségi állapothoz is szükséges.

Hogyan működik a D-vitamin vizsgálata?

Az orvostudományban a 25-hidroxi-D-vitamin a szervezetben a legfontosabb D-vitamin tároló. Ezért a D-vitamin általános szintjét úgy határozhatjuk meg, hogy kimutatjuk a 25-hidroxi-D-vitamin mennyiségét. Pozitív eredmény esetén a 25-hidroxi-D-vitamin szint kevesebb, mint 30 ng / ml, ami D-vitamin hiányra vagy alacsony szintre utal. Ezekben az esetekben D-vitamin étrendkiegészítők ajánlhatók.

Mikor végezhető el a vizsgálat?

A D-vitamin klinikai alkalmazása elsősorban angolkór (gyermekek esetében), osteomalacia, menopauza utáni osteoporosis és renalis osteopathia diagnosztizálására, kezelésére és megfigyelésére szolgál. A D-vitamin hiány számos más betegséggel együtt jár, beleértve a rákot, a szív-és érrendszeri betegségeket, autoimmun betegségeket, a cukorbetegséget és a depressziót.

Ellenőrizd a D-vitamin szinted annak meghatározása érdekében, hogy szükséges-e szedni D-vitamin kiegészítőket. A D-vitamin gyorsteszt a nap bármely szakában használható.

Keresés