Tájékoztatjuk, hogy a honlap ún. cookie-kat használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. - Adatvédelmi nyilatkozat - Rendben
Billenő Navigáció
Kosaram

Cukor Blues

1 990 Ft
  • „Ha tényleg le akarják gyõzni az észak-vietnamiakat, dobjanak le rájuk egy katonai kantint. A cukor, a csokoládé és a Coca-Cola hamarabb elpusztítja õket, mint akármelyik bomba” – idéz 1965-bõl egy japán filozófust a szerzõ.

  • Száz évvel ezelőtt mindössze évi 2 kg cukrot, a második világháború előtt is csak 10 kg-ot fogyasztottunk – mára ez a mennyiség 60 kg átlagra emelkedett.

  • Egy könyv, ami a cukorról, hatásairól, kultúrtörténetéről és lehetőségeinkről ír, egy cukorfüggő társadalomban. Azon túl, hogy egyedülálló ismeretterjesző munka, irodalmi alkotásként is a világirodalom gyöngyszemei közé tartozik.
A Cukor Bluesról bővebben

„Ha tényleg le akarják gyõzni az észak-vietnamiakat, dobjanak le rájuk egy katonai kantint. A cukor, a csokoládé és a Coca-Cola hamarabb elpusztítja õket, mint akármelyik bomba” – idéz 1965-bõl egy japán filozófust a szerzõ.

Száz évvel ezelőtt mindössze évi 2 kg cukrot, a második világháború előtt is csak 10 kg-ot fogyasztottunk – mára ez a mennyiség 60 kg átlagra emelkedett.

Egy könyv, ami a cukorról, hatásairól, kultúrtörténetéről és lehetőségeinkről ír, egy cukorfüggő társadalomban.
Azon túl, hogy egyedülálló ismeretterjesző munka, irodalmi alkotásként is a világirodalom gyöngyszemei közé tartozik.

A könyv adatai:

  • Kiadó: Kétezeregy Kiadó
  • Kiadás éve: 2011.
  • Terjedelem: 280 oldal, karton borítós könyv
  • 4. kiadás