Billenő Navigáció
Kosaram

Cigi Stop - Antioxidánsok csomag

8 255 Ft

Dohányzol? Sok környezeti ártalom ér?

Antioxidáns csomag - közös erővel a szabadgyökök támadásai ellen:

  • CD-1000 (90 db): az immunrendszer normál működéséért
  • BioFlavone-C (100 db): a vitaminok és ásványi anyagok jobb beépüléséért és a vérkeringés támogatására
  • E-vitamin (100 db): a szép bőrért és az idegrendszer normál működéséért

Ajánljuk aktív és passzív dohányosoknak, városi környezetben élőknek, irodai munkát végzőknek.

Elég az ártalmakból! Erősítsd meg a szervezeted a káros környezeti tényezőkkel szemben a Cigi Stop Antioxidánsok csomaggal!

A Cigi Stop Antioxidánsokat a csomagban 10%-kal kedvezőbb áron kapod meg, mint külön-külön! 

  

Cigi Stop - Antioxidánsok Csomag

Nem sikerül leszokni a dohányzásról, netán nem is szeretnél? Vagy sok dohányfüstöt szívsz akaratod ellenére, és aggódsz a káros hatások miatt?
Ne ess kétségbe! Antioxidánsokkal sokat javíthatsz a helyzeten.

- A dohányfüst káros hatásai

A dohányfüstöt nem csak rákkeltő hatásai miatt nem kedveljük, de az immunrendszert is leterheli, és a bőr szépségének is árthat.

- Miért jó az antioxidáns?

Az antioxidánsok segítik a szabad gyökök hatástalanítását, ezáltal az oxidatív stressz kivédését, így az ebből eredő károsodások és betegségek megelőzését is.

- Hogyan segít a Cigi Stop Csomag?

A Cigi Stop Csomag olyan antioxidánsokat tartalmaz, melyek csökkenthetik a dohányzás káros hatásait, és segítenek felvenni a harcot a környezeti ártalmakkal szemben.

  • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, az erek normál állapotának megőrzéséhez, ezáltal csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialalulásának kockázatát. Segíti a vas felszívódását, a fáradtság és fáradékonyság csökkentését.
  • A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és izomfunkció fenntartásához. Pótlása különösen ősszel és télen, a rövidebb nappalok idején fontos.
  • A BioFlavone-C flavonoidjai fokozhatják a C-vitamin hatását, hozzájárulhatnak a többi vitamin és ásványi anyag beépüléséhez. Csökkenthetik a hajszálerek rugalmatlanságát és áteresztését, gátolhatják a vérrögképződést, javíthatják a vérkeringést.
  • Az E-vitamin részt vesz a szív és az érrendszer egészséges működésében. Javítja a haj, a bőr és a köröm egészségét. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

- Mit tartalmaz a Cigi Stop Csomag?

  • CD-1000 (90 db): az immunrendszer normál működéséért
  • BioFlavone-C (100 db): a vitaminok és ásványi anyagok jobb beépüléséért és a vérkeringés támogatására
  • E-vitamin (100 db): a szép bőrért és az idegrendszer normál működéséért


A Cigi Stop Csomagot ajánljuk aktív és passzív dohányosoknak, városi környezetben élőknek, irodai munkát végzőknek, és mindenkinek, aki szeretné szervezetét a káros külső környezeti tényezőkkel szemben erősíteni, azok hatásait ellensúlyozni!

Elég az ártalmakból, élj sokáig egészségesen!

Kapcsolódó termék