Billenő Navigáció
Kosaram

Te milyen vizet iszol?

Hogy mennyire fontos az elegendő folyadék fogyasztása, biztosan ezerszer hallottad már. A víz az emberi szervezet életfolyamatainak nélkülözhetetlen eleme. Segítségével képes a szervezet méregteleníteni önmagát, biztosítani az egészséges savbázis-egyensúlyt, és kontrollálni a vérnyomást.

De lényeges-e, hogy milyen vizet iszunk? Létezik-e ideális megoldás?

Igyunk-e csapvizet?

A csapvíz ugyan a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer, mégis lehetnek benne olyan anyagok, melyekre a szervezetednek egyáltalán nincs szüksége. A vizelettel gyógyszer-, hormon- vagy akár drogmaradványok is kerülhetnek a szennyvízbe, melyek az átfogó víztisztítási mechanizmusok ellenére is átjuthatnak a vezetékes vízbe.

Mennyire megbízhatók a palackozott ásványvizek?

Az ásványvízben nincs klór és gyógyszermaradvány, de a tárolás során a palackból a műanyaggyártásnál felhasznált kemikáliák bele oldódhatnak. Az ásványi anyagokat, melyekre az emberi szervezetnek kétség kívül szüksége van, szervetlen kötésben tartalmazza. Ilyen formán a tested nem tudja hasznosítani, sőt meszesedést, lerakódást okozhat.

És mi lesz a rengeteg műanyagpalackkal? Újrahasznosítják? És milyen áron?

Környezettudatos választás - Tisztítsd meg a vizet magadnak!

A csapvíz további szűrésével szervezeted számára ideálisan tiszta vizet kapsz. Ráadásul kényelmesen és gazdaságosan. Elfelejtheted a palackos ásványvizek vásárlásával járó cipekedést, a tárolásukkal és a hulladékgyűjtéssel járó kellemetlenségeket. Tisztítsd meg a vizet otthon!

Legyen mindig kéznél a tiszta víz!

Laica vízszűrő kancsó – Az ásványi egyensúly

Laica Clear Line vízszűrő kancsó

A LAICA vízszűrő kancsókhoz kifejlesztett „Mineral Balance” (ásványi egyensúly) speciális bi-flux szűrőbetét hatékonyan tartja fenn a vízben, a szervezet számára fontos ásványi anyagok koncentrációját és a pH egyensúlyt, miközben kiszűri az egészségre káros, nem kívánatos összetevőket.

 • Megköti a klórt, a szerves szennyeződéseket, és a vegyszermaradványokat
 • Csökkenti a vízben a nehézfémek mennyiségét, csökkenti a víz ásványi anyag tartalmát
 • Bi-flux szűrőbetét (ioncserélő gyanta+aktív szén)
 • 1 liter víz 4 perc alatt
 • Szűrőbetét csere kb. havonta
 • Utazáskor is könnyen magaddal viheted

 

Mobil vízdesztilláló készülék - A természet ihletése

Mobil vízdesztilláló I.

A desztillált víz a természetben harmat illetve eső formájában van jelen, amit az ember ősidők óta fogyaszt. Az ilyen víz használatával hatékonyan méregtelenítheted a tested. Hosszú távon is ihatod, mivel szervezeted ásványi anyag szükségletét inkább növényekből fedezi, ahol szerves kötésben van jelen.

 • A desztillálás során elpusztulnak a vízben lévő baktériumok, vírusok
 • A kemikáliák minden fajtáját, a gyógyszermaradványokat, hormonokat is kiszűri. Az eredmény egy harmattisztaságú, tökéletes, ásványi anyagtól is mentes víz
 • desztillálás + aktív szénszűrő
 • 1 liter víz kb. 1 óra alatt
 • Szűrőbetét csere kb. havonta
 • Elsősorban otthoni használatra

Desztillálással csökkentheted a víz deutérium tartalmát!

+1 tipp

Készíts teát desztillált vízből! Soha többé nem akarod másból inni. Az így készült tea tiszta, intenzív aromájú, mellékízektől mentes. Később sem válik zavarossá, színét megőrzi, csersav kiválás nem jelentkezik. A gyümölcstea citrom nélkül is élénkpiros.

Mobil vízdesztilláló készülék - A harmat tisztaságú, tökéletes víz eléréséhez.Kapcsolódó termékek