Billenő Navigáció
Kosaram

Így leszel újra erős és munkabíró betegség után

Regenerálódás maximális fordulaton

RegenerálódásNemrég gyógyultál ki a megfázásból, vagy az influenza utáni gyengeséget próbálod leküzdeni? Még legszívesebben az ágyat nyomnád, de a munkahelyeden már várnak? Biztos vagy benne, hogy mindent megteszel a felépülésed biztosításáért?

Egy komolyabb betegség pl. influenza vagy tüdőgyulladás után a szervezeted legyengül. Már gyógyultnak tűnsz, de a testednek további törődésre van szüksége, hogy ismét erős és munkabíró legyen. Ha nem akarod, hogy újra a vírusok kerekedjenek felül, szánj időt a regenerálódásra is! 

1. Hagyj időt emésztőrendszerednek!

  • A nem megfelelő ételek fogyasztása kétszeresére növelheti a lábadozás időszakát. Válassz könnyen emészthető ételeket! Inkább többször keveset, mint egyszerre sokat.
  • Fogyassz erőlevest! Gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatóanyagokkal van tele. Nagyanyáink nem véletlen hívták „beteglevesnek”.
  • Étvágygerjesztő, szép tálalással fokozd az élményt!
  • Változatos étrenddel, jó tápanyagellátással segítsd a felépülést! Szedj multivitamint a hiányzó tápanyagok pótlására!

Válaszd az EveryOne-t az immunrendszer megerősítésére és a vitaminkészletek feltöltésére!

2. Pucold ki a toxinokat a szervezetedből!

A betegség után visszamaradt legyengült vírusokat és elpusztult sejteket a szervezet kórokozóként azonosítja, és küzd ellene. Ez komoly energiát von el az amúgy is gyenge immunrendszertől. Segítsd a méregtelenítést gyors pucolással!

Használj Enterosgelt a toxinok megkötésére, és kisöprésére!

3. Igyál sokat!

Mindenki ezt mondja, már „a csapból is ez folyik”? Nem véletlenül. A magas lázzal járó betegségek ideje alatt a kiszáradás elkerülésére különösen, de a regenerálódás során is fontos a sok folyadék. A káros anyagok csak elegendő folyadékfogyasztással tudnak kiürülni a szervezetedből.

Hogyan lehet sokat inni? Ha nem kívánod a teát, igyál vizet! Ha nem kívánod a vizet, tegyél bele néhány csepp citromlevet! Ha nem jut eszedbe, hogy inni kéne, készíts el előre egy palack számodra ízletes folyadékot és vidd magaddal! Ne várd meg a szomjúságérzetet, váljon szokásoddá az ivás!

4. Aludd ki magad!

Az optimális alvásidő 8 óra, lábadozás során azonban még ennél is több lehet. Ennyire minimum szüksége van a szervezetednek, hogy kipihenje magát és újratöltsön energiával. A kávé és az energiaitalok ugyan egy időre felpörgetnek, de hosszú távon nem jelentenek megoldást. A fáradtságérzet felhalmozódik, amitől lehangolt és ideges leszel, reggelenként pedig azt érzed, hogy képtelen vagy kimászni az ágyból. Az alvásidő is a Tiéd, ne sajnáld magadtól!

5. Tedd rendbe a bélflórád!

Ha antibiotikumot szedtél, feltétlen segítsd a bélflórád újraépülését probiotikumokkal! De vírusfertőzés esetén is szükség lehet rá, mert a legyengült vírusok, és elpusztult sejtek is felboríthatják a kényes egyensúlyt. A gyenge bélflóra pedig nem tud majd megvédeni egy újabb fertőző betegséggel szemben, így ismét ágynak dőlhetsz. Csak úgy lesz erős az immunrendszered, ha a bélflórád is egészséges!

Építsd újra a bélflórádat a ProbFlora segítségével!

+1 tipp: Szabj gátat a vírusoknak!

Szedj nagy dózisú, folyamatos felszívódású C-vitamint!

C-1000 vitamin segíti szervezeted a szabadgyökök elleni harcban és gátolja a vírusok szaporodását!

 Kapcsolódó termékek