Billenő Navigáció
Kosaram

Gyógyító algák

Az algák népszerűsége töretlen. Talán csak a medence- és akváriumtulajdonosok azok, akik vitába szállnának e növények jótékony hatásaival kapcsolatban.

Az alga, mint élelmiszer

- Tudod, hogy a világon hol fogyasztják a legtöbb algát? - Japánban. Ebben az országban az egy főre jutó algafogyasztás évente 10 kg!

- És tudod, hogy a világon melyik országban élnek leghosszabb ideig az emberek? - Japánban.

Lehet, hogy véletlen, és biztos ezernyi más körülmény is befolyásolja, de mégis elgondolkodtató.

A természet kincsestára

Az algák nem véletlenül tartoznak a szupertáplálékok közé. Először is teljes értékű fehérjeforrások. A Spirulina fehérjéi ráadásul hatékonyabban szívódnak fel, mint pl. a húsé!

Kiemelkedően sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. A C- és E-vitaminon kívül Béta-karotint, és a vegán táplálkozásban nehezen hozzáférhető B-vitaminokat, köztük az oly fontos B12-vitamint is. Kalcium és magnézium tartalmának köszönhetően jó csonterősítő. De vas, cink, jód, mangán, bróm, és foszfor is van bennük.

Többszörösen telítetlen omega-3 típusú zsírsavakban gazdagok. Klorofill tartalmuk kimagasló, így méregtelenítésnél tökéletes segítség. Megtisztítják a szervezetet a nehézfémektől. és javítják a sav-bázis egyensúlyt is.

Gyógyít az alga?

Az algák elképesztően sokoldalúak. A tengeri algákban található biológiailag aktív anyagok daganatellenes, daganatmegelőző, antimutagén és sugárzás ellen védő tulajdonságúak. Csökkentik a vér zsírtartalmát és a vérnyomást.

Gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatásuk van. Bevethetők baktériumok, gombák és vírusok ellen is, mert antibakteriális, antifungális és antivirális tulajdonságuk sokrétű. Gátolhatják az influenza A és B vírus, a rotavírus, az enterovírus, a herpesz vírus és a COVID-19 vírusok szaporodását.

Mit tud a Vitamin Station Alga Complex készítménye?

Az egyedülálló összetételű Alga Complex a Spirulina és Chlorella alga kedvező kombinációja búzafűvel, lucernával és további hasznos növényi összetevőkkel kiegészítve.

Kiváló választás a szükséges tápanyagok pótlására, a méregtelenítő kúrák kiegészítésére, a nehézfémek kivezetésének segítésére, a betegségek utáni lábadozás megkönnyítésére és immunerősítéshez.

Maradj egészséges Alga Complex-szel!Kapcsolódó termékek