Billenő Navigáció
Kosaram

5+1 tipp immunerősítéshez

immunerősítő tippekA tél a megfázás és az influenza időszaka, de a jól felkészült immunrendszer ezekkel simán megbírkózik.

Olvasd el legfontosabb immunerősítő tippjeinket, hogy ellenállóbbá válhass!

1. Táplálkozz kiegyensúlyozottan! - van élet a chipsen és gumicukron túl…

Nincs jól működő immunrendszer megfelelő tápanyagellátás nélkül. Habár a gyors- és készételekben kellő mennyiségű energia van, vitamintartalmuk alacsony. Táplálkozz tudatosan, hogy szervezeted megkapja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Tudatos táplálkozással egy nagy lépéssel közelebb vagy ahhoz, hogy egészséges legyél! Ha nem tudod követni, hogy melyik ételben milyen tápanyagok vannak, vagy nem érhető el minden vitaminforrás egyszerre megfelelő mennyiségben, válassz lassú felszívódású multivitamint. Az EveryOne 27 féle természetes alapanyag felhasználásával készült összetevőt, vitaminokat, ásványianyagokat, bioflavonoidokat tartalmaz és 8-12 órán keresztül biztosítja az optimális vitamin- és ásványianyag-szintet a szervezetedben.

2. Gondolj az antioxidánsokra! - „szabadgyökök kíméljetek”

A gyenge immunrendszer nem véd a baktériumok, vírusok, szabadgyökök ellen. A szabadgyökök olyan nagy reakcióképességű molekulák, amelyek megtámadva a sejthártyát sejtkárosodást okozhatnak. A szabadgyökök ellen csak az antioxidánsok nyújthatnak Neked megfelelő védelmet.

Közülük is a legjelentősebbek a C-vitamin, az E-vitamin, a szelén, a flavonoidok és a Q10.

Szinergikusak, vagyis egymás hatását erősítik, ezért érdemes a többféle antioxidáns táplálék-kiegészítőt együtt fogyasztani! Válassz multivitamint!

3. Aludd ki magad! - nem véletlenül vannak a zombik rossz állapotban :)

Persze van, akit nem kell külön bíztatni az alvásra, de jó ha tudod, hogy napi 7-8 órára legalább szüksége van a szervezetednek. Alvás közben regenerálódnak a sejtjeid, zajlik a méregtelenítés és az emlékek elraktározása.

Ne az atkákkal és penészgombákkal bújj ágyba! Ha hálószobádat naponta szellőzteted, csökken a páratartalom, így kevésbé lesz vonzó hely a nemkívánatos lakóknak. Ezen felül az agyadnak éjszaka is szüksége van a friss levegőre.

4. Sportolj rendszeresen! - ne a sakk jusson eszedbe!

A rendszeres mozgás fokozza a szív- és tüdő teljesítő képességét, csökkenti a vérnyomást, a vérzsírt, a vércukorszintet, és persze segít megelőzni, eltüntetni a túlsúlyt. A gyorsabb anyagcsere gyorsabb regenerálódást és méregtelenítést is jelent. Ilyen alapokra már lehet immunrendszert építeni. És mennyi az annyi? Napi 30 perc hetente legalább háromszor, már elegendő lehet, hogy kitörj a mozgásszegény életmódból. 30 perc nem sok, éppen egy epizódnyi idő egy (kulturális) sorozatból!

5. Jöhet a hidegzuhany! - ki lehet bírni!

Ha hiszed, ha nem, a hideg-meleg váltózuhany is erősíti az immunrendszered. Annyira nem drasztikus beavatkozás, mint ahogy először gondolod.

Különösen ha tudatában vagy, hogy ezzel javul a vérkeringésed, csökkenhetnek izületi fájdalmaid, pórusaid kitágulnak - összehúzódnak, így rengeteg méreganyag ürül ki bőrödön keresztül. Egyszerűen megfiatalodsz, és nagyon jó érzés abbahagyni…

+1: IMMUN TURBÓ – a teljes körű téli felkészülés


Fontos, hogy ne dőlj ki télen a megfázástól? Szerezd meg az extra védelmet az IMMUN TURBÓ csomaggal!Kapcsolódó termékek