Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Baba elsősegély - Dr. Csomai Zita

Ár:
4.500 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs készleten

Ne ess pánikba!

Ismerd meg a gyerekeknél használható szakszerű elsősegélynyújtást a könyvben lévő érthető leírások, fotók segítségével!

Leírás

Dr. Csomai Zita: Baba elsősegély

Kisgyermekes szülők gyakran találkoznak vélt vagy valós vészhelyzetekkel, hiszen a kis felfedezők útja gyakran göröngyös. Ezekben a helyzetekben nagyon sok múlik azon, hogy felismerjük, valóban vészhelyzet van-e. Rendkívül fontos az is, ne essünk pánikba, pontosan tudjuk, mit kell tenni és ezt legyünk is képesek megtenni.

Természetesen a szülőkön túl a nagyszülők, a gyermekekkel foglalkozó felnőttek is kerülhetnek olyan helyzetbe, amikor gyorsan, határozottan kell cselekedni egy-egy baleset vagy betegség kapcsán. A Baba-elsősegély könyv célja, hogy megismertessen az esetleges veszélyforrásokkal, a gyakori baba- és gyermekbalesetekkel, azok megelőzésétől a szakszerű elsősegélynyújtásig, mellyel baleset vagy vészhelyzet esetén nagyobb magabiztossággal, higgadtan, azonnali segítséget nyújthatnak a sérült vagy beteg kisgyermeknek.

A leírásokat a számtalan fotó teszi egyértelművé, szemléletessé. Ez a könyv abban is támpontot ad, hogy melyek azok az állapotok, helyzetek, amikor haladéktalanul orvoshoz kell fordulni. Ezáltal az olvasó bátrabban és eredményesebben oldhat meg veszélyes vagy veszélyesnek tűnő helyzetet, akár életet is menthet.

Kiadás éve: 2015.

Terjedelem: 157 oldal

Kötés: Keménytáblás, cérnafűzött.

Keresés