Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A pajzsmirigy egészséges működése - Dr. Csomai Zita

Ár:
6.590 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 6.590,00 Ft/db

A pajzsmirigy egészséges működése - Dr. Csomai Zita

Hashimoto-betegség, Graves-Basedow kór, pajzsmirigy alulműködés - túlműködés, strúma, daganatok kialakulásának okai és holisztikus kezelési lehetőségei

Kiadás éve: 2023.
Terjedelme: 182 oldal
Méret: 135 mm x 205 mm x 19 mm

Leírás

A pajzsmirigy betegségei ma már a népbetegségek közé tartoznak, szinte minden korosztály érintett benne. Az orvosi vizsgálatok és terápiák mellett nagyon fontos, hogy a betegek megértsék, hogyan működik a pajzsmirigy, mi szükséges az egészséges működéshez és mi az, ami akadályozza azt.

Míg 30-50 évvel ezelőtt ezek a betegségek jóval ritkábban fordultak elő, mára az alulműködés, a túlműködés mellett a pajzsmirigy autoimmun betegségei is nagyon gyakoriak. Vajon mi okozza ezt a nagyfokú emelkedést: a környezeti ártalmak, az életmód, az étrend vagy egyéb tényezők? Ebben a könyvben ezeket járjuk körbe, és bemutatjuk mindazokat a természetgyógyászati és életmódbeli lehetőségeket, melyekkel a pajzsmirigy betegségei megelőzhetők, illetve kezdeti állapotban kezelhetők.
Ismerd meg a könyvből:
- a pajzsmirigy anatómiáját- a pajzsmirigy hormonjait
- a pajzsmirigy-bél tengelyt
- a pajzsmirigy különféle betegségeit
- holisztikus megoldásokat a pajzsmirigy betegségeire
- a pajzsmirigybetegségek lelki okait és ezek kezelési lehetőségeit
- gyógyító kristályok szerepét a kiegészítő kezelésekben

Dr. Csomai Zita a tőle megszokott holisztikus módon közelíti meg a pajzsmirigy működését, egészségének megőrzését és helyreállítását mind fizikai, mind lelki oldalról. A hormontermeléshez éppúgy elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás, a vitaminok, az ásványi anyagok bevitele, mint a méreganyagok, nehézfémek kiürítése.

A könyv nagy segítséget nyújt mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni a teste működését és megelőzni a problémákat, de azoknak is, akik már kialakult betegséggel küzdenek. Továbbá hasznos a szakemberek, terapeuták számára is, akik szeretnének jobban elmélyülni az alternatív gyógymódokban.

Keresés